Chocolade Smash

fotoshoot down syndroom elainefotografie
chocolate smash_0005
Elainefotografie cakesmash nijmegen_0012
Cakesmash chocolade smash, chocolade fotoshoot, elainefotografie

Chocola, pannenkoeken, chocolade-zoenen en taartjes!

Uniek in Nederland!!! Een chocolade smash!

Tijdens deze fotoshoot voor uw dochter of zoontje staat chocolade centraal. De setting is leuk gestyled met allerlei attributen die te maken hebben met chocolade! Denk aan bonbons, pannenkoeken, negerzoenen, taartjes, chocolade pasta met soepstengels, bonbons, etc.

Alles zit bij de shoot inbegrepen en natuurlijk mag je aan het einde van de shoot de pot met Chocolade pasta mee naar huis nemen.

De shoot duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Meestal wordt de shoot gepland rond de 10 tot 14 maanden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om deze shoot te boeken voor de iets oudere kinderen! Ook kinderen van 2 en 3 jaar kunnen hier echt van genieten!

TipsĀ 

Jullie mogen zelf bepalen wat voor kleding er wordt gedragen. In de studio heb ik diverse kledingsetjes beschikbaar waar je gebruik van mag maken. Denk aan roffel rompers voor de meiden of een leuke petticoat. Voor de jongens is het erg leuk om een broekje te dragen met eventueel een blote buik of een leuk rompertjes.

De basis kleur van de opstelling is bruin tinten, maar deze wordt naar wens aangevuld met een andere kleur. Roze met bruin is bijvoorbeeld een perfecte combinatie voor meiden!

We letten er natuurlijk heel goed op dat er niet teveel wordt gegeten van de chocolade pasta. Daarom kan het zijn dat de shoot maar 15 tot 20 minuten duurt, maar dat is helemaal afhankelijk van het kindje. Is er meer tijd nodig, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem!!!

De rest van het snoepgoed staat er echt als decoratie.

Investering 195,-

Inclusief:

– Gestylde fotosessie

– Pot chocolade pasta en andere lekkernijen

– Professionele nabewerking van de foto’s

– 10 Digitale bestanden in hoge resolutie