Familie fotoshoot

familie-fotoshoot-uden_0004
familie-fotoshoot-uden_0005
familie-fotoshoot-uden_0007
familie-fotoshoot-uden_0001

Heerlijk naar buiten met je gezin. Gezellig en ongedwongen!

Wil je een leuke, spontane fotoshoot met je gezin of familie? Spelenderwijs en ongedwongen zullen we mooie foto’s maken van jullie kinderen.

Rennend over de zandvlakte, klimmend in een boom of spelend in het bos. Alles mag! Tijdens de fotosessie gaan jullie lekker je gang en stuur ik jullie bij waar nodig. Natuurlijk maken we ook mooie portretten en gezinsfoto’s maar we laten de kinderen ook lekker hun gang gaan waardoor je leuke spontane en ongedwongen foto’s krijgt.

Jullie mogen zelf bepalen waar de shoot gaat plaatsvinden. Kies je voor een natuurgebied zoals de bossen of de duinen. Of wil je liever een industriele of urban omgeving? Alles is bespreekbaar!

Rondom de fotostudio zijn ook diverse mooie fotolocaties zoals een zandduin, mooie vennen met wateren en een bos.

 

Werkwijze 

Samen kiezen we een mooie fotolokatie uit waar we naartoe gaan. Dit kan in de buurt van de studio zijn maar eventueel ook op een mooie lokatie bij jullie in de omgeving.

De fotoshoot duurt anderhalf uur. We nemen ruim de tijd om mooie foto’s te maken en om op eventueel 2 lokaties te fotograferen.

Na de fotosessie worden de foto’s netjes nabewerkt en in een online fotogalerij geplaatst waar jullie de foto’s kunnen bekijken en eventuele nabestellingen kunnen plaatsen.

De familie shoots kosten 125 Euro voor anderhalf uur fotografie en is gebaseerd op 4 personen. (Ik fotografeer tot max. 8 personen). Voor ieder extra persoon wordt 10,-  in rekening gebracht.

Een familie/ gezins shoot is niet mogelijk in de fotostudio of er moet specifiek naar worden gevraagd! In de studio werk ik uitsluitend tot maximaal 4 personen!

Investering 125,-

– De shoot vind plaats op een mooie buitenlocatie

– De prijs is gebaseerd op 4 personen. Per persoon extra bereken ik 10,-

– Professionele nabewerking van de foto’s

– De foto’s ontvang je in een luxe fotogalerij waarvan uit je nabestellingen kunt plaatsen en de foto’s kunt delen met familie en vrienden.

-Reistijd en reiskosten tot 20 km buiten 6603 JV zitten inbegrepen, daarbuiten betaal je 40 cnt/km.

– Exclusief digitale bestanden of fotoproducten, deze kun je naderhand bij bestellen