Zwangerschapsfotografie Studio

zwangerschaps fotoshoot_0003
zwangerfotografie_0019
zwangerschaps fotografie_0005
zwangerschaps fotografie_0003

Zwangerschapsfotografie Studio

Een zwangerschapsfotoshoot kan in mijn fototudio worden ingepland, maar ook op een buitenlocatie naar keuze.

Voor een zwangerschapsfotoshoot in de studio plan ik ongeveer 1,5 uur, zodat ik uitgebreid de tijd heb om jullie te fotograferen. Hierbij zijn verschillende kledingwissels mogelijk, waardoor je veel variatie krijgt in de foto’s. Foto’s worden gemaakt van de buik, full-body, met partner en zonder partner. Ook kan ik een broertje of zusje erbij fotograferen.

Accessoires, achtergronden en decoratie

Voor de zwangerschapsshoot zijn diverse luxe accessoires beschikbaar, zoals exclusieve zwangerschapsjurken, sashes (bloemenriemen), linten en diverse achtergronden. Ook gebruiken we verschillende doeken om over de buik te draperen. Dit geeft een prachtig speels effect op de foto. De jurken zijn er in de maten Small, Medium en Large.

In principe gebruiken we standaard een witte en zwarte achtergrond. Kleurrijke achtergronden met felle kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Geef dit dan wel van te voren aan.

Tips

Voorkom knellende kleding een uur voor de fotoshoot. Dit om afdrukken in de buik te voorkomen. Tijdens de fotoshoot komen de handen vaak in beeld. Mijn advies is om aandacht te besteden aan de nagels. Tijdens de fotoshoot zijn er diverse kledingwissels mogelijk. Neem dan ook voldoende kleding mee om hierdoor variatie te krijgen in de foto’s. Denk aan diverse broeken (spijker is altijd erg mooi op een foto), bandeau topjes, blazers, mooie lingerie. etc. Neem eventueel ook uw eerst gekochte babyschoentjes mee. Ook bloemen, knuffels of muisjes op uw buik geven een leuk effect. Houd rekening met bijkomende reiskosten bij een fotoshoot op locatie!