Bruidsfotografie | Trouwen

trouwen rhenen_0014
Trouwen Nijmegen_0013
trouwen rhenen_0018
foto trouwen_0015

Bruidsfotografie

Mijn stijl is romantisch gemengd met jounalistiek. Ik houd van details, emoties en de spontane momenten en leg voor jullie de moosite momenten vast op de camera. Tijdens de bruidsreportage laat ik jullie lekker je gang gaan. Lach met elkaar, praat met elkaar en vooral heel veel genieten en elkaar de liefde laten zien, dat zorgt voor de mooiste foto’s.

Tijdens de reportage zal ik jullie bijsturen indien nodig voor het beste resultaat. Verder probeer ik me gedurende de dag zoveel mogelijk ‘uit beeld’ te houden. Ik ben er, maar ook weer niet, dat is iets wat ik heel vaak terug krijg van bruidsparen waarbij ik de bruiloft heb gefotografeerd.

Voor de bruidsfotografie heb ik een aparte website waar je alle informatie kunt vinden. Ook kun je daar mijn meest recente werk bekijken op mijn blog of mijn portfolio inzien. Kijk maar eens op www.elainebruidsfotografie.nl. Ik fotografeer door heel Nederland en ook ga ik graag met jullie mee naar jullie droombestemming in het buitenland! Hiervoor gelden speciale tarieven!

Werkwijze 

Jullie kunnen mij al boeken vanaf 6 uur fotografie. Inbegrepen zijn natuurlijk alle foto’s die zorgvuldig zijn geselecteerd en nabewerkt. De foto’s worden geleverd op een USB stick in de hoogste digitale resolutie. Ook ontvangen jullie van mij een gepersonaliseerde online fotogalerij met de foto’s zodat je die kunt delen met vrienden en familie.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een mooi album te ontvangen na jullie trouwdag. Elainefotografie maakt een prachtig luxe design album helemaal op maat!

Award

Wedisson Award 2016

ELAINE VAN DEN BERGWedissonWhite_Logo

Contact

Het lijkt me hartstikke leuk om jullie te leren kennen en tips en adviezen te kunnen geven over jullie dag, dus ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we al jullie wensen en ideeen kunnen bespreken. Ook kan ik dan diverse trouwalbums laten zien zodta jullie een indruk krijgen van mijn werk.

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Neem dan contact met mij op door het contactformulier in te vullen op  mijn site of te mailen naar info@elainefotografie.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op!