Bruidsfotografie Alphen a/d Rijn | Michelle & Ferdi

Bruidsfotografie Alphen a/d Rijn.

Michelle en Ferdi kwamen vorig jaar helemaal vanuit Alphen aan de Rijn naar mijn fotostudio in Wijchen voor een kennismaking gesprek.

Ik zal deze avond nooit meer vergeten, want de afspraak was namelijk niet helemaal gepland zoals het hoorde.

Ik, 38 weken zwanger, had net de kindjes op bed gelegd, ik was gaan douchen en kroop op de bank voor een relax avondje. Lenzen uit, bril op, Pyama aan en een knot in mijn haar. Mijn avondje relaxen kon beginnen, totdat dat ineens de bel ging.

We hebben een afspraak klonk het aan de deur…. Een afspraak? Oh nee! Laten de zwangerschaps hormonen mij nu echt helemaal in de steek? Maar gelukkig lag de fout niet bij mij en had ik de goede dag in mijn agenda genoteerd.

Wees welkom, relax en neem iets te drinken. Ik kom er zo aan riep ik nog terwijl ik snel naar boven snelde om me fatsoenlijk aan te kleden.

Daarna volgde er een leuk en gezellig gesprek en toen wist ik al dat dit een geweldige bruiloft zou worden met vooral heel veel plezier en echte liefde.

En dat bleek.

Het was een regenachtige dag, maar dat mocht de pret niet drukken.

De ochtend begon bij kapsalon Marna waar het haar en make-up van Michelle werden gedaan. Daarna volgde de eerste ontmoeting in Boskoop.

Na een heerlijke lunch bij Alfreds in Alphen aan de Rijn begon de ceremonie. Die vervolgens werd vervolgd door de kerkelijke inzegening in de kerk in de stad.

Wat een prachtige kerk! En wat een ontzettend mooie mis!

Helaas was het weer omgeslagen en regende het pijpenstelen. Maar het bruidspaar liet hun dag niet bederven en pakte gewoon de paraplu om vervolgens weer naar Alfreds te lopen. Daar was het tijd om te gaan borrellen en te beginnen aan een heerlijk diner.

Tussendoor maakte we nog wat leuke groep foto’s met vrienden en vriendinnen.

Rond 22.30 uur werd de ijstaart aangesneden en was het voor mij tijd om naar huis te gaan.

Wat was het een fantastische dag!

Geniet mee van een kleine reportage van deze bijzondere dag.

 

bruidsfotografie Alphen aan de Rijn trouwfotograaf Alphen aan de Rijn bruidsfotografie Alphen aan de Rijn bruidsfotografie Alphen aan de Rijn groepsfoto's bruiloft,trouwen Alphen aan de Rijn

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!