Trouwfotograaf Nijmegen | Daphne & Dennis

Trouwfotograaf Nijmegen

Daphne en Dennis hadden grote plannen voor hun bruiloft, maar door de corona crisis besloten ze om uiteindelijk toch te trouwen alleen in een iets kleiner gezelschap. Ze trouwden bij de Tuinen van Appeltern. Een geweldige trouwlocatie met oneindig veel mogelijkheden voor de ceremonie of bruidsreportage. Absoluut een favoriete plek voor mij om bruiloften te fotograferen!

Het was een hele gezellige dag met vele verrassingen waaronder een surprise optreden van Mart Hoogkamer.

Bekijk hieronder een kleine preview van deze bijzondere dag.

 

Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie trouwen bij de tuinen van Appeltern, Elainefotografie Bruiloft Tuinen van Appeltern Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Mart Hoogkamer Bruiloft Bruiloft Mart Hoogkamer, Elainefotografie

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!