Cakesmash fotografie

cakesmash_0003
Cakesmash fotografie met badsessie Elainefotografie
cakesmash fotoshoot Zwolle_0002
cakesmash fotoshoot met badsessie Nijmegen

Cakesmash, The Big O-N-E! 

Een leuke verrassende fotoshoot voor je zoon of dochters eerste verjaardag. Bij deze feestelijke fotoshoot staat de taart centraal. De fotoshoot wordt vaak gepland 1 maand voor de grote dag.

Bij de cakesmash shoot zit inbegrepen: een heerlijke op maat gemaakte taart , helium ballonnen, pompoms, slingers, etc. De fotoshoot duurt ongeveer 45-60 minuten en is geheel op maat gemaakt! De stijl en kleur kunnen jullie zelf bepalen. Daardoor zal het zoveel mogelijk aan jullie wensen voldoen.

Een cakesmash shoot kan ook gecombineerd worden met een babyshoot voor aanvang van de cakesmash of met een badsessie na de cakesmash fotoshoot.

Baddersessie

Na het kliederen met de taart kunnen we jullie kindje niet zomaar naar huis sturen. Daarom is het ook mogelijk om een badsessie in te plannen na de cakesmash fotoshoot. De kosten hiervoor bedragen 50 euro. Je ontvangt dan minimaal 5 digitale bestanden extra!

Baby-sessie

Wil je liever een leuke babysessie voorafgaand aan de cakesmash fotoshoot dan kan dat natuurlijk ook. Voor 50 Euro extra maak ik mooie foto’s van jullie kindje met 1 of twee verschillende achtergronden en met 1 kledingwissel. Je ontvangt voor 50 euro dus de opname kosten en minimaal 5 digitale bestanden extra!

All-in pakket 375,- (baby/ cakesmash en baddersessie)

Het is ook mogelijk om een All-in pakket af te nemen. Dit pakket kost 375,-¬†Voor deze prijs ontvang je een babysessie voorafgaand aan de shoot, een cakesmash fotoshoot en een baddersessie na de shoot. De digitale bestanden zitten er bij inbegrepen en ook ontvang je een prachtig album van 20 x 20 cm met de foto’s!

Tips

Jullie mogen zelf bepalen wat voor kleding er wordt gedragen. Voor de jongens adviseer ik om een spijkerbroekje te dragen in combinatie met een blote buik. Zo kun je de taart goed zien op het huidje. Dit kan natuurlijk gecombineerd worden met een leuke stropdas of hoed.

Voor de meiden kun je kiezen voor een leuk jurkje, petticoats, luxe pompers of een luierbroekje met een bijpassend haarbandje. Alles is mogelijk en jullie mogen daarvoor ook gebruik maken van alle accessoires die ik in mijn studio heb. Er is ontzettend veel in de studio waar je gebruik van mag maken.