Fotostudio

De fotostudio van Elaine Fotografie is gevestigd in Wijchen, vlakbij Nijmegen.
Het is een kleine, sfeervolle fotostudio die speciaal is ingericht voor newborn fotografie en babyfotografie. Voor de newborn fotografie maak ik graag gebruik van natuurlijk licht, waardoor de fotostudio is voorzien van grote ramen.

fotostudio wijchen fotograaf_0002
fotostudio wijchen fotograaf_0001
fotostudio wijchen fotograaf_0003
fotostudio wijchen fotograaf_0004

Over studiofotografie

Bij overige fotoshoots wordt de fotostudio voldoende donker gemaakt, zodat met studioverlichting de perfecte foto kan worden gecreëerd. De fotostudio is uitgerust met professionele apparatuur, zoals studioflitsers en diverse kleuren achtergronden. Om zo goed mogelijk aan jullie wensen te voldoen zijn er tientallen props beschikbaar, zoals ruffle rompers, pettiskirts voor de meiden, stropdasjes en bretels voor de kleine mannen, diverse haarbandjes, mutsjes, lakens, achtergronden, etc. Tijdens de fotoshoot mag gebruik worden gemaakt van de commode. Voor iedere baby is een schoon aankleedkussen, billendoekjes, en eventueel een schone luier aanwezig. Neem zelf wel voeding mee voor de kleine tijdens een babyshoot.

Leesmateriaal is aanwezig en er zijn natuurlijk enkele snacks om jezelf tussendoor te verwennen. Ook staan er altijd drankjes voor jullie klaar. Kortom, een gezellige fotoshoot met alles erop en eraan!