Newlife fotoshoot / Newbornfotografie Doetinchem

Newlife fotoshoot / Newbornfotografie Doetinchem

 

Vanuit Wijchen ging ik onderweg naar Gendringen voor een Newborn fotoshoot.

Ik vergeet deze dag niet zo snel meer.

Behalve dat het een hele leuke en gezellige fotoshoot was met een heel lief mannetje had ik ook de grootste blooper die je je kunt bedenken.

Als ik in de auto zit onderweg naar een fotoshoot dan bel ik vaak even gezellig met mijn moeder. Deze keer ook, tot ik erachter kwam dat mijn batterij bijna leeg was en ik de oplader niet in de auto had liggen. Dus met goede hoop vervolgde ik mijn route door Duitsland naar dit kleine dorpje.

Op de snelweg in Duitsland gebeurde hetgeen waar ik al een beetje bang voor was; mijn telefoon viel uit! Help! Wat een drama!

En nu? Ik wist dat ik nog ongeveer 13 km moest rijden tot de afslag, dus rond die koers de afslag gepakt en gelukkig bleek dit de goede afslag te zijn.

Daarna door allemaal kleine dorpjes gereden en iedere keer op de borden langs de weg gekeken hoe ik moest rijden.

Je kunt je haast niet voorstellen dat dit nog niet eens heel lang geleden de normaalste zaak van de wereld was.

Uiteindelijk maar 5 minuten te laat op de afspraak aangekomen en ook meteen een lesje geleerd. De oude tomtom gaat gewoon weer in de auto en ook een extra oplader is toch wel erg handig!

Vervolgens had ik een super leuke shoot. En daarvan deel ik een aantal foto’s met jullie!

 

newbornshoot Doetinchem, Elainefotografie Fotograaf Doetinchem, Elainefotografie Fotograaf Wijchen, Elainefotografie Newlife fotoshoot / Newbornfotografie Doetinchem Newbornfotografie Nijmegen, Elainefotografie Newlife fotoshoot / Newbornfotografie Doetinchem newbornshoot Doetinchem Newlife fotoshoot / Newbornfotografie Doetinchem Newlife fotoshoot / Newbornfotografie Doetinchem Newborn fotograaf Wijchen, Elainefotografie Newbornfotograaf Doetinchem, newlifeshoot Elainefotografie Newbornfotoshoot Newbornfotograaf Arnhem, Elainefotografie Newlife fotoshoot / Newbornfotografie Doetinchem

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!