Familiefotografie Nijmegen| Fotograaf Nijmegen

Familiefotografie Nijmegen

Deze week mocht ik Bruno en Lore op de foto zetten met hun lieve kindjes.

Ze kwamen helemaal vanuit Belgiƫ over voor de fotoshoot. Omdat de shoot in de avond plaatsvond bleven ze een lang weekend in Nederland en maakte ze er meteen maar een vakantie van.

Wat een lieve waren het kindjes en wat hadden we samen mooie kleding uitgezocht voor de shoot. Alles matchte met elkaar.

Kleding is een heel belangrijk onderdeel van de shoot omdat het dan 1 geheel vormt.

We gingen naar een mooie plek aan het water. Waar wel fotografeerde op het strand, tussen het onkruid en de verschillende struikgewassen.

Kortom, een geweldige fotoshoot!

 

Familiefotografie Nijmegen, Elainefotografie Wijchen Familiefotografie Nijmegen, Elainefotografie Nijmegen familiefotograaf Elainefotografie Nijmegen Fotograaf Wijchen, Elainefotografie Fotograaf Nijmegen, Elainefotografie Fotograaf nijmegen gezinsfotografie Fotograaf Wijchen, Elainefotografie Familiefotograaf Nijmegen, Elainefotografie Nijmegen Fotograaf Wijchen, Elainefotografie Fotograaf Arnhem, Elainefotografie Nijmegen fotograaf Wijchen, Elainefotografie familiefotografie Nijmegen

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!