Zwangerschaps fotografie Outdoor

zwangerschapsfotografie_0001
zwangerschaps fotoshoot_0020
zwangerschapsfotografie_0004
zwangerschaps fotoshoot_0003

Zwangerschapsfotografie Outdoor

Bij een outdoor zwangerschapsshoot wordt er in overleg met jullie een lokatie gekozen waar de fotoshoot word gehouden. Denk aan het bos, een mooie heide, een bloementuin, een koninklijk park, etc. Jullie mogen zelf bepalen waar de shoot zal plaatsvinden.

Voor de fotosessie neem ik ongeveer anderhalf uur de tijd exclusief de reistijd naar de lokatie. In de buurt van mijn studio zijn verschillende mooie plekjes. Houdt er rekening mee dat er vanaf 10 km buiten Wijchen, reiskosten vergoeding wordt berekend.

Accessoires en exclusieve zwangerschapsjurken

Voor de zwangerschapsshoot heb ik exclusieve zwangerschapsjurken beschikbaar. Ik heb ze in diverse kleuren en diverse modellen. Neem eens een kijkje op mijn blog voor de mogelijkheden! De jurken passen iedereen met maat Small, Medium of Large. Ook is er een mogelijkheid om aan te geven of je interesse hebt in een Bohemian stilde fotoshoot, een Classic styled shoot of een Basic fotoshoot. We zullen dan ook samen overleggen welke lokatie het beste past bij het gekozen thema.

Tips

Voorkom knellende kleding een uur voor aanvang van de shoot. Dit om afdrukken in de buik te voorkomen.

Tijdens de fotoshoot komen de handen vaak in beeld. Mijn advies is om aandacht te besteden aan de nagels.

Na reservering van de fotoshoot ontvang je een bevestiging van de shoot met een uitgebreide werkwijze en een vragenformulier. We zullen dan uitgebreid doornemen wat jullie wensen zijn!