Werkwijze

Mijn werkwijze

 

Journalistieke bruidsfotografie.

Het mooiste wat je kunt bereiken tijdens het fotograferen is het vastleggen van een verhaal, jullie verhaal! Hoe bijzonder is het als je naar een foto kijkt en je weer wordt meegenomen naar dat ene moment.

Ik leg vast wat er gebeurd niets, wordt in scene gezet. Een traan, een lieve blik, een lach, de echte momenten en sfeer van de dag. Alle bijzondere en unieke momenten zullen zorgvuldig worden vastgelegd. Behalve tijdens de fotoshoot, want dan help ik jullie graag om je op je gemak te voelen. Jullie hoeven niet te poseren maar mogen gewoon een heerlijke tijd hebben samen. De liefdevolle en spontane momentjes leg ik vast. Een heerlijk moment voor jullie samen, even weg uit de drukte. Zo belangrijk op een dag die zo voorbij vliegt!  

 Op de trouwdag maak ik foto’s zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Hierdoor kun je maximaal genieten van deze bijzondere dag. Dankzij mijn oog voor detail en gevoel voor emotie leg ik de mooiste momenten vast op camera.

 

Voorafgaand aan de bruiloft.

Als u voor mij heeft gekozen als fotograaf, maken we 2 weken voorafgaand aan de bruiloft een telefonische afspraak om samen de praktische zaken nog even door te nemen. Op deze manier ben ik goed voorbereid voordat ik de dag begin.

 

De bruiloft is voorbij, maar wij houden nog even contact!

Na de bruiloft zullen we ook nog contact met elkaar houden. Binnen een week na de bruiloft ontvangen jullie van mij een preview met een aantal foto’s. Even terug kijken op deze fantastische dag, en je hebt de mogelijkheid om de foto’s te delen met vrienden en familie. Na het leveren van de foto’s maken jullie een selectie van jullie favoriete trouwfoto’s en deze worden aan mij aangeleverd. Ik zal dan gaan beginnen met het ontwerpen van een mooi, uniek trouwalbum met daarin jullie favoriete foto’s verwerkt. Zodra jullie akkoord hebben gegeven gaat het album naar de drukker en wordt het ongeveer 6 weken later bij jullie afgeleverd!

 

  

Mijn laatste bruiloften
9 december 2018
Bruiloften

Trouwfotograaf Wageningen & Ede |Annelot & Ronald

Trouwfotograaf Wageningen & Ede Wauw! Wat was dit een geweldig mooie bruiloft! Een bruiloft met...


Lees verder
7 december 2018
Bruiloften

TOP-10 Beste trouwfotograaf van Nederland

TOP-10 Beste trouwfotograaf van Nederland   Zo trots!! ! De laatste ronde van de Masters...


Lees verder
5 december 2018
Bruiloften

Bruiloft Boshuys Best |Trouwfotograaf Alice & Rene

Bruiloft Boshuys Best Het was een warme, zonnige dag op de bruiloft van Alice...


Lees verder
15 november 2018
Bruiloften

Preview bruidsfotografie Ede/ Wageningen | Annelot en Ronald

Wat zijn herst bruiloften toch fantastisch! De geweldige kleuren in de bossen, de...


Lees verder

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!