Bruidsfotografie

Journalistieke bruidsfotografie.

Het mooiste wat je kunt bereiken tijdens het fotograferen is het vastleggen van een verhaal, jullie verhaal! Hoe bijzonder is het als je naar een foto kijkt en je weer wordt meegenomen naar dat ene moment.

Ik leg vast wat er gebeurd, niets wordt in scene gezet. Een traan, een lieve blik, een lach, de echte momenten, de sfeer van de dag, alle bijzondere en unieke momenten zullen zorgvuldig worden vastgelegd. Behalve tijdens de fotoshoot, want dan help ik jullie graag om je op je gemak te voelen. Jullie hoeven niet te poseren maar mogen gewoon een heerlijke tijd hebben samen. De liefdevolle en spontane momentjes leg ik vast. Een heerlijk moment voor jullie samen, even weg uit de drukte. Zo belangrijk op een dag die zo voorbij vliegt!  

Op jullie trouwdag maak ik foto’s zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Hierdoor kun je maximaal genieten van deze bijzondere dag. Dankzij mijn oog voor detail en gevoel voor emotie leg ik de mooiste momenten vast op camera.

 

Voorafgaand aan de bruiloft.

Voorafgaand aan de bruiloft mogen jullie altijd mailen of bellen als jullie vragen hebben. Ik help jullie natuurlijk graag mee met de indeling van de dag en zal al jullie vragen beantwoorden m.b.t. de fotografie.  2 Weken voorafgaand aan de bruiloft plannen we een telefonische afspraak om samen de praktische zaken nog even door te nemen. Op deze manier ben ik goed voorbereid voordat ik de dag begin.

 

De bruiloft is voorbij, maar wij houden nog even contact!

Na de bruiloft zullen we ook nog contact met elkaar houden. Binnen een week na de bruiloft ontvangen jullie van mij een preview met een aantal foto’s. Even terug kijken op deze fantastische dag, en je hebt de mogelijkheid om de foto’s te delen met vrienden en familie.

Na het leveren van de foto’s maken jullie een selectie van jullie favoriete trouwfoto’s en deze worden aan mij aangeleverd. Ik zal dan gaan beginnen met het ontwerpen van een mooi, uniek trouwalbum met daarin jullie favoriete foto’s verwerkt. Zodra jullie akkoord hebben gegeven en er niets meer gewijzigd hoeft te worden, gaat het album naar de drukker en wordt het ongeveer 6 weken later bij jullie afgeleverd!

 

  

Mijn laatste bruiloften
22 september 2023
Bruiloften

Trouwfotograaf Slot Doddendael Ewijk

  Trouwfotograaf Slot Doddendael Ewijk| Alessandro & Kimberly   Als trouwfotograaf kom ik geregeld op...


Lees verder
22 september 2023
Bruiloften

Trouwfotograaf Lambertuskerk Events, Beers

Trouwfotograaf Lambertuskerk Events, Beers Op een prachtige zonnige dag in september trouwden...


Lees verder
21 september 2023
Bruiloften

Trouwen op Kasteel Dussen

Trouwen op Kasteel Dussen     Romantisch Trouwen op Kasteel Dussen, zo kan ik...


Lees verder
21 september 2023
Bruiloften

Trouwen bij Boshuys Best

Trouwen bij Boshuys Best| Trouwfotograaf Eindhoven   Als er iemand is die houdt...


Lees verder

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!