Zwangerschaps fotografie Beuningen | Lonneke

Zwangerschaps fotografie Beuningen.

Een van de mooiste periodes van het jaar om te fotograferen, is toch wel de herfst.

De kleuren in het bos zijn dan zo ontzettend mooi! Groen, geel, oranje, rood, al deze kleuren zorgen voor een prachtige warme gloed in de foto’s.

Wat een geluk had ik dat ik naar het bos mocht voor een zwangerschaps reportage. Samen vertrokken we naar het bos nabij Wijchen, het Leurse Bos.

We hadden de afspraak gepland een beetje aan het einde van de dag in de hoop dat we nog konden fotograferen met de zonsondergang. We noemen het uurtje voor zonsondergang ook wel ‘Golden Hour’

Het licht is dan zo ontzettend mooi!

En wat hadden we een geluk, want op het allerlaatste moment liet de zon zich even zien voordat die onderging. En dat in combinatie met de prachtige herfstkleuren in het bos en een knappe ‘Mommy to be’, het┬ákon niet anders dat dit prachtige plaatjes zou opleveren.

Kijk mee naar een kleine preview!

 

Zwangerschaps fotografie Beuningen Zwangerschaps fotografie Beuningen Zwangerschaps fotografie Beuningen Zwangerschaps fotografie Beuningen Zwangerschaps fotografie Beuningen

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!