3 Awards gewonnen bij Fearless en Masters of Wedding Photography

Ieder jaar stuur ik foto’s in naar fotowedstrijden. maar door de hele Covid-19 periode was ik zo druk met de kindjes thuis en alles daarom heen dat ik geen foto’s had ingestuurd dit jaar.

Behalve de laatste ronde. Toen had ik even een moment gevonden om ervoor te gaan zitten en toch foto’s te selecteren en op te sturen.

Afgelopen week kreeg ik eerst het bericht van de Masters of Wedding Photography dat ik in de laatste ronde van 2020, 2 Awards had gewonnen. Super tof!

De eerste foto maakte ik op de bruiloft Reinier en Marielle in de Corona tijd. De dochter van de bruid ging op haar teentjes staan om oma een dikke kus te geven. Ondertussen maakte haar moeder, de bruid, haar jurkje dicht. Voor mij een prachtig moment en in combinatie met de reflectie van de spiegel, maakte dit het plaatje voor mij compleet.

De tweede foto had ik geschoten net voordat de Corona crisis begon. De prachtige bruiloft van Shannon en Wesley in Amsterdam afgelopen Februari. Een van de beste vriendinnen van de bruid maakte de riempjes van de schoenen vast. Het licht en het moment valt goed samen en door de scherpe crop, maakte het deze foto magisch. Al zeg ik het zelf:)

Beide werden dan ook beloond met een mooie Award, waar ik dus reuze trots op ben!

De derde foto had ik opgestuurd naar een Internatione fotowedstrijd, Fearless Photographers. Een wedstrijd waar TOP fotografen van over de hele wereld hun beste foto’s naartoe sturen. In de laatste ronde van 2020 waren er maar liefst 15.000 foto’s ingestuurd. Een onafhankelijke jury beoordeeld deze foto’s en geeft punten (ze weten ook niet wie de foto heeft gemaakt) Als je van ieder jurylid de hoogste haalbare aantal punten hebt gehaald win je een Award.

Hoe tof dat 1 van mijn foto’s er dan tussen zit!

Iets om onwijs trots op te zijn!

Dit jaar ga ik weer fantatiek insturen. Hopelijk hebben we weer wat meer bruiloften en kan ik weer mooie creatieve foto’s schieten. We gaan eens kijken wat 2021 ons gaat brengen!

Bruidsfotograaf Nijmegen, Elainefotografie

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!