Over mij

Benieuwd naar wie ik ben?

Wat leuk dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen!

Ik zal me hier in het kort voorstellen zodat jullie een beetje een idee hebben wie ik ben.

Ik ben Elaine, 41 jaar, getrouwd met mijn grote liefde en moeder van 2 jongens. We wonen in Wijchen waar we een aantal jaar geleden een nieuwbouw huis hebben gekocht en waar we een prachtige fotostudio hebben weten te bouwen.

Ik ben gespecialiseerd als trouwfotograaf en in mijn studio vinden met name zwangerschapsshoots plaats. Een bruiloft is een van de mooiste momenten om vast te leggen en dat doe ik dan ook met ontzettend veel plezier. Ik word er vrolijk van, kan mijn creativiteit kwijt en probeer zoveel mogelijk een verhaal te vertellen met mijn foto’s.

Ik hou er ook van om buiten in de natuur te fotograferen. Vooral met kinderen en familie shoots ga ik graag naar het bos of de heide om zo spontane en ongedwongen foto’s te creĆ«ren.

Klanten omschrijven mij als: lief:), spontaan, gezellig, geduldig en gedreven. Ik kan me hier aardig in vinden. Ook perfectionistisch en ondernemend kan ik daar vanuit mezelf nog aan toevoegen.

 

Van Mondhygieniste naar fotograaf

Jaren lang heb ik de tandheelkunde gewerkt en was ik werkzaam als mondhygieniste en als kindertandverzorgende in een kindertandartsen praktijk. Een geweldig mooi en interessant vak. Waar je geduld op de proef werd gesteld.

Toen ik als mondhygienste werkzaam was begon ik me hobbymatig steeds meer te verdiepen in de fotografie. De passie fotografie groeide en groeide en na een basiscursus fotografie op de fotovakschool ontstond Elainefotografie. Toen ik eenmaal moeder was geworden kon ik de 2 full-time jobs niet meer combineren en heb ik de keuze gemaakt om me volledig te richten op de fotografie. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog nooit spijt van gehad. Want fotografie is niet alleen mijn werk, maar ook mijn grootste hobby. Ik word er ontzettend blij van en kan er echt van genieten als ik weer op pad mag om een mooie reportage te maken.

 

Waar kun je mij heel erg blij mee maken:

Fotograferen natuurlijk:) Reizen, vooral hele verre reizen, uiteten gaan, als de tijd er is een dagje lekker relaxen in de sauna, knuffelen met mijn kindjes.

Mijn laatste bruiloften
15 april 2024
Bruiloften

Trouwfotograaf Echteld, Kasteel Wijenburg

Trouwfotograaf Echteld, Kasteel Wijenburg Vorig jaar leerde ik Tim en Eva kennen...


Lees verder
8 april 2024
Bruiloften

2 Awards gewonnen bij Masters of Wedding Photography

2 Awards gewonnen bij Masters of Wedding Photography in de eerste ronde van...


Lees verder
26 maart 2024
Bruiloften

Trouwen op Kasteel Dussen

Trouwen op Kasteel Dussen     Romantisch Trouwen op Kasteel Dussen, zo kan ik...


Lees verder
14 maart 2024
Bruiloften

Trouwfotograaf Slot Doddendael Ewijk

  Trouwfotograaf Slot Doddendael Ewijk| Alessandro & Kimberley   Als trouwfotograaf kom ik geregeld op...


Lees verder

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!