Over Mij

Even voorstellen!

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Mijn naam is Elaine van den Berg, 34 jaar en een trotse moeder van een prachtig mannetje van 2 jaar oud. Omdat fotografie mijn grote passie is, heb ik in 2012 besloten hier mijn werk van te maken. Al snel ontstond de website Elainefotografie. Mijn specialisatie is newborn fotografie. Hiervoor heb ik diverse workshops gevolgd, onder andere in Amerika en Schotland. Ook heb ik vanuit Australië diverse online workshops gevolgd. Naast mijn grote passie voor newborn fotografie, fotografeer ik ook graag baby’s, zwangerschappen en bruiloften. Alle fotosessies vinden plaats in mijn sfeervolle, kindvriendelijke fotostudio in Wijchen. Ik heb er hard aan gewerkt om een eigen stijl te creëren. Mijn stijl kun je beschrijven als kleurrijk en creatief. Graag maak ik tijdens de fotoshoot gebruik van accessoires. Het is geweldig dat mensen mijn foto’s herkennen zonder dat er een watermerk in mijn foto’s staat. Dit maakt mij een gelukkig persoon. Enthousiasme en geduld staat tijdens mijn fotoshoots centraal. Dit is belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen.

Neem gerust een kijkje op mijn blog voor mijn meest recente werk. Veel plezier op mijn website en wie weet tot binnenkort! Liefs Elaine.

Vragen of een afspraak maken?

Mochen jullie na het lezen van mijn website nog vragen hebben of willen jullie een reservering maken? Laat dan een bericht achter. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op!