Over mij

Benieuwd naar wie ik ben?

Wat leuk dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen!

Ik zal me hier in het kort voorstellen zodat jullie een beetje een idee hebben wie ik ben.

Ik ben Elaine, 36 jaar, verloofd met mijn grote liefde en moeder van 2 jongens. We wonen in Wijchen waar we een aantal jaar geleden een nieuwbouw huis hebben gekocht en waar we een prachtige fotostudio hebben weten te bouwen.

In de studio fotografeer ik met name baby’s, cakesmash fotoshoots en zwangerschaps shoots. Ik hou er ook van om buiten te fotograferen. Vooral met kinderen en familie shoots ga ik graag naar het bos of de heide om zo spontane en ongedwongen foto’s te creĆ«ren.

Naast mijn studiowerk fotografeer ik heel graag bruiloften. Een van de mooiste momenten om vast te leggen en wat ik ook met ontzettend veel plezier doe!

Ik word er vrolijk van, kan mijn creativiteit kwijt en probeer zoveel mogelijk een verhaal te vertellen met mijn foto’s.

Klanten omschrijven mij als: lief:), spontaan, gezellig, geduldig en gedreven. Ik kan me hier aardig in vinden. Ook perfectionistisch en ondernemend kan ik daar vanuit mezelf nog aan toevoegen.

 

Van Mondhygieniste naar fotograaf

Jaren lang heb ik de tandheelkunde gewerkt en was ik werkzaam als mondhygieniste en als kindertandverzorgende in een kindertandartsen praktijk. Een geweldig mooi en interessant vak. Waar je geduld op de proef werd gesteld.

Toen ik als mondhygienste werkzaam was begon ik me hobbymatig steeds meer te verdiepen in de fotografie. De passie fotografie groeide en groeide en na een basiscursus fotografie op de fotovakschool ontstond Elainefotografie. Toen ik eenmaal moeder was geworden kon ik de 2 full-time jobs niet meer combineren en heb ik de keuze gemaakt om me volledig te richten op de fotografie. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog nooit spijt van gehad. Want fotografie is niet alleen mijn werk, maar ook mijn grootste hobby. Ik word er ontzettend blij van en kan er echt van genieten als ik weer op pad mag om een mooie reportage te maken.

 

Waar kun je mij heel erg blij mee maken:

Fotograferen natuurlijk:) Reizen vooral hele verre reizen, uiteten gaan met mijn vriend of vriendinnen, als de tijd er is een dagje lekker relaxen in de sauna, knuffelen met mijn kindjes, de Efteling (ik word zo gelukkig van mijn zoontje als die daar zo loopt te genieten, Chocola.

Mijn laatste bruiloften
10 februari 2023
Bruiloften

Winterbruiloft bij Landgoed Brakkesteyn

Winterbruiloft bij Landgoed Brakkesteyn Mijn eerste bruiloft van 2023 was een echte...


Lees verder
10 februari 2023
Bruiloften

Trouwen bij Landgoed Klarenbeek

Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Toen ik het terrein op kwam gereden bij...


Lees verder
18 januari 2023
Bohemian shoot

Bruidsreportage | Trouwfotograaf Nijmegen

Bruidsreportage | Trouwfotograaf Nijmegen     Mariet en haar man hadden er voor gekozen...


Lees verder
2 januari 2023
Bruiloften

Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen

Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen   Het was een prachtige dag voor een...


Lees verder

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!