Mommy & Me shoot

Mommy & Me shoot (gezin)

 

Heb je er wel eens aan gedacht? Een fotoshoot samen met je zoon of dochter? Ofwel de Mommy & Me fotoshoot?

Een heerlijk moment samen & herinneringen maken voor het leven. Waarbij ik zal zorgen dat de unieke band met je kindje op een bijzondere wijze wordt vastgelegd. Knuffelen, kusjes geven en vooral verliefd kijken naar elkaar. Dan zorg ik voor tijdloze, elegante portretten.

Ook de vaders zijn natuurlijk welkom om deel te nemen aan de shoot!

 

Wanneer plan je een Mommy & Me shoot?

Een Mommy & Me fotoshoot is het leukste om in te plannen als de kindjes nog heel erg klein zijn.

Vanaf ongeveer 6 maanden is het een leuke leeftijd om de shoot te plannen. De kindjes zijn dan sterk genoeg om zichzelf rechtop te houden en rond deze periode laten ze ook regelmatig hun mooie lachje zien! We krijgen echt contact met het kindje en dat levert dan weer de leukste foto’s op. Mijn favoriete leeftijd voor deze fotoshoot is wanneer ze rond de 8 tot 12 maanden oud zijn. Het is dan ook heel erg leuk om naast de foto’s samen, foto’s te maken van het kindje alleen!

Tijdens de fotoshoot zal ik jullie zoveel mogelijk begeleiden en adviezen geven, zodat we samen de mooiste foto’s kunnen maken.

 

Wat draag je tijdens de Mommy & Me shoot?

Voorafgaand aan de shoot zullen we uitgebreid jullie wensen bespreken. Ook maak je dan een keuze voor welk pakket je gaat kiezen.

Tijdens de shoot mag je gebruik maken van de uitgebreide klantengarderobe in mijn fotostudio. Een mooie simpele jurk komt vaak prachtig over op de foto. Voor de kleintjes daarentegen adviseer ik vooral zo min mogelijk te dragen. Vooral huid op huid contact geeft prachtige resultaten op de foto. In mijn fotostudio heb ik ook diverse kleuren drapeerdoeken waarmee we jullie kunnen inwikkelen wat prachtige foto’s geeft.

Daarnaast vind ik huid op huid contact heel erg mooi. Het geeft natuurlijke foto’s. En in combinatie met een mooie jurk, spijkerbroek met een top of zijden doek, krijg je echt de elegantie in de foto.

Natuurlijk is het ook geen probleem als je je eigen kleding wilt meenemen. Ik help jullie graag door tips en adviezen te geven met wat het mooiste overkomt op de foto.

Haar en Make-up geven een extra dimensie aan de fotoshoot.

Haar, make-up en kleding maken samen voor een groot deel de foto.

Het is dan ook zeker een aanrader om aandacht te besteden aan je haar en make-up. Denk aan mooie krullen of steek je haar op.

Het is ook mogelijk om professionele haar- en visagie via mij te boeken. Dus neem vooral contact op als je daar vragen over hebt!

 

Wie weet zien we elkaar binnenkort voor een gezellige shoot!

 

Investering Mommy & Me

Mommy & Me Basis
€ 150,-

45 minuten fotografie

Gebruik van de klantengarderobe

1 outfit

Advies in styling en gebruik van client closet

Professionele nabewerking

Online fotogalerij om zelf foto’s te selecteren

5 Digitale bestanden

 

 

Optioneel Haar/ Visagie 125,-

Luxe album 20 x 15 cm 125,-

Extra digitaal bestand 20,-

Kies dit pakket
Mommy & Me Luxe
€ 250,-

45 minuten fotografie

Gebruik van de klantengarderobe

2 outfits

Advies in styling en gebruik van client closet

Professionele nabewerking

Online fotogalerij om zelf foto’s te selecteren

10 Digitale bestanden

 

 

Optioneel Haar/ Visagie 125,-

Luxe album 20 x 15 cm 125,-

Extra digitaal bestand 20,-

Kies dit pakket
Mommy & Me Super Luxe
€ 450,-

60 minuten fotografie

Gebruik van de klantengarderobe

3 outfits

Advies in styling en gebruik van client closet

Professionele nabewerking

Online fotogalerij om zelf foto’s te selecteren

15 Digitale bestanden

Luxe album 20 x 15 cm

 

Optioneel Haar/ Visagie 125,-

Upgrade album 25 x 25 cm 50,-

Extra digitaal bestand 20,-

Kies dit pakket

In het weekend vraag ik een toeslag van 50 Euro bovenop de pakketprijs.

Nieuwste Mommy & Me fotografie berichten
22 maart 2024
Mommy & Me

Mommy & Me Fotoshoot

Mommy & Me Fotoshoot Heb je er wel eens aan gedacht?...


Lees verder

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!