Lieve woorden van bruidsparen

 Ik deel graag deze mooie woorden die ik van bruidsparen heb ontvangen. Ontroerende berichten die ik graag met jullie wil delen!

Bijzonder om te lezen hoe bruidsparen mij hebben ervaren bij het vastleggen van hun dag.

Triston & Ilse

OMG, wauw wauw wauw! Wat een mooie foto's. En wat is het trouwalbum mooi geworden! We hebben er al zo vaak naar gekeken en het blijft prachtig. Het is net of we de dag weer opnieuw beleven! Super super super bedankt!
Wauw, wauw wauw

Paul & Eveline

Lieve Elaine. FANTASTISCH! Zo bedankt voor alles! We hebben een perfecte dag gehad. Mede dankzij jou! We hebben de foto's nu al 100 x bekeken en er zijn al vele tranen gelaten door jouw fantastische foto's. Door deze mooie foto's werd bevestigd waarom we zo graag wilde dat jij bij onze mooie dag was. Echt zo onwijs bedankt!
Vele tranen gelaten door de fantastische foto's

Michel & Frederieke

Wij leerde Elaine kennen op de bruiloft van onze zus en zwager en wisten meteen dat mochten we ooit gaan trouwen, wij Elaine ook graag wilde hebben als fotografe! En die dag kwam! Elaine is een betrokken, lieve, gezellige vrouw en maakt echt onwijs mooie foto’s! Ze gaat er ook echt voor om de perfecte plaatjes te schieten en laat zich daarvoor zelfs kletsnat regenen! Wij zijn ontzettend blij en genieten bij het zien van de foto’s nog steeds na van onze prachtige dag!
Betrokken, lieve & gezellige vrouw

Sebastiaan & Monique

Wij zochten en hadden uiteindelijk gevonden. Een verhalenverteller in foto’s. Elaine heeft de momenten vast weten te leggen waar je geen woorden voor kunt vinden. De foto’s vertellen het verhaal. Een verhaal waar wij met veel plezier op terugblikken en weer genieten van elk moment. Elaine is een fotograaf die één wordt met het bruidspaar en de gasten. Een professionele en een zeer kundige fotograaf. Een fotograaf die staat voor haar vak.
Verhalen verteller in foto's

Jasper & Jojanneke

Wij leerden Elaine kennen op een trouwbeurs op kasteel Rosendael. Mijn man liep al gauw Elaine tegen het lijf en heeft de rest van de tijd staan kletsen terwijl ik langs alle andere leveranciers ben gegaan. Na afloop zei hij me dat dit onze fotografe moest worden. Nadat ik haar fotowerk online bekeek was ook ik direct om! Wat een prachtig werk had ze al geleverd. In het kennismakingsgesprek luisterde Elaine heel goed naar onze wensen en ze was heel open in het delen van haar werkwijze. Ze heeft dan ook prachtige foto’s gemaakt op onze dag. Onopgemerkt liep ze als een van ons tussen de gasten door. Onze gasten hebben meermaals laten weten hoe natuurlijk en fijn Elaine was. Precies wat we wilden, omdat we allebei niet fotogeniek zijn. Uiteindelijk heeft ze van alle beelden een prachtig album gemaakt van onze mooiste dag ooit! Nogmaals super bedankt lieve Elaine!
Prachtig album van onze mooiste dag ooit

Iris & Matthijs

Wij zijn ons hele leven dankbaar voor de prachtige foto's die Elaine heeft gemaakt van onze bruiloft! Als ik alles opnieuw moest doen had ik opnieuw voor Elaine gekozen!! Het fijne contact, de transparantie en de passie die Elaine voor haar vak heeft is bewonderingswaardig! Niet voor niets dat ze al diverse awards gewonnen heeft! Elaine weet precies welke momenten belangrijk zijn om vast te leggen en zorgt dan ook dat ze precies op het juiste moment op de juiste plek staat. Ook is ons fotoboek prachtig geworden! Een levenslange herinnering. Wij raden iedereen Elaine aan!! Echt een top vrouw die fantastisch is in haar werk!!
Ons hele leven dankbaar

Alessandro & Kimberley

Elaine is een van de fotografen waar onze trouwlocatie graag mee samenwerkt. Na ons kennismakingsgesprek wisten wij wel waarom. Elaine is een enorm fijn persoon om de hele dag om je heen te hebben zweven op je grote dag, hoewel je vaak niet eens merkt dat ze er is. Ze begrijpt haar vak en wist precies wat ze moest doen om onze perfecte dag perfect vast te leggen. Ook in de samenwerking met onze videograaf leek het vanaf het begin alsof ze al jaren samenwerken. Wij bevelen Elaine van harte aan!
Ze begrijpt haar vak

Anoniem

Enthousiasme, goede coaching en een lieve, rustige uitstraling zijn woorden die Elaine typeren. Wij adviseren ieder toekomstig bruidspaar, die hoopt op de állermooiste foto’s, Elaine als fotografe te kiezen! Het bruidspaar zal gegarandeerd dolgelukkig zijn met de foto’s! Wij praten uit ervaring! Elaine, dankjewel voor de óntzettend mooie foto’s, ….nagenieten, voor altijd!
Nagenieten voor altijd!
Beschikbaarheid bruidsfotografie
Check direct

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!