Trouwen op Kasteel Dussen

Trouwen op Kasteel Dussen

 

Trouwen bij Kasteel Dussen, Elainefotografie Trouwen bij Kasteel Dussen, Elainefotografie Elainefotografie, fotograaf voor jullie trouwdag

 

Romantisch Trouwen op Kasteel Dussen, zo kan ik de bruiloft van Iris en Matthijs wel omschrijven.

Het was voor mij als trouwfotograaf de eerste keer dat ik bij Kasteel Dussen een bruiloft mocht fotograferen.

En ik kan je eerlijk zeggen; het was een feestje om daar te mogen zijn!

Wat een prachtige locatie! En dan had het bruidspaar ook nog eens alles perfect gestyled, en werkte ik met de allerleukste leveranciers samen.

De ochtend begon met de voorbereidingen bij de bruid en bruidegom. Zelfs oma was erbij aanwezig om alles van dichtbij mee te mogen maken. Wat hou ik van oma’s en opa’s op bruiloften!

Het first-look moment was op de binnenplaats waar de letters LOVE het verhaal meteen compleet maakte voor de foto.

Want de liefde werd gevierd, en hoe!

De grote wens van de bruid was om buiten te trouwen, maar Hhelaas waren de weersvoorspellingen te onvoorspelbaar, waardoor er binnen werd getrouwd.

Maar het weer klaarde op, dus konden we ’s middags heerlijk genieten van de hapjes en de taart op de binnenplaats van het kasteel.

’s Avonds volgde er een knallend feest die begon met een openingsdans. Als bruidsfotograaf zie ik vele openingsdansen, maar deze dans was toch wel echt de kers op de taart!

Bedankt Iris en Matthijs voor deze geweldige dag! Kijken jullie mee naar de foto’s van deze bijzondere dag!

 

Taart: Tante Plomm Ceremoniespreker: Jullie Ceremonie Fotograaf: Elainefotografie Videograaf: Blond Media Haar/make-up Haarstylebydianne

Trouwen in een Kasteel heeft iets magisch!

Trouwen bij kasteel Dussen Elainefotografie Trouwen bij Kasteel Dussen, Elainefotografie Trouwen bij Kasteel Dussen, Elainefotografie First look bruiloft, Elainefotografie Elainefotografie, fotograaf voor jullie trouwdag Fotograaf Wijchen, Elainefotografie Trouwen bij Kasteel Dussen, Elainefotografie Trouwen op Kasteel Dussen Trouwen bij Kasteel Dussen, Elainefotografie Trouwen bij Kasteel Dussen, Elainefotografie Trouwen op Kasteel Dussen Trouwen op Kasteel Dussen Trouwen op Kasteel Dussen Trouwen op Kasteel Dussen Trouwen op Kasteel Dussen Trouwen op Kasteel Dussen Trouwen op Kasteel Dussen Openingsdans op jullie bruiloft, Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen Wijchen

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!