Trouwen in Uden in eigen tuin | Jasper en Jojanneke

 

Trouwen in Uden, in eigen tuin

Jasper en Jojanneke leerde ik kennen via de beurs van Trouwbeleving in Koekbouw in Veghel.

Voor Jasper was het al meteen duidelijk dat ik hun trouwfotograaf mocht zijn, en gelukkig wist hij Jojanneke te overtuigen.

Dus werd er een kennismaking gesprek gepland, en zo stond ik een jaar later op hun bruiloft.

Ze woonden in een prachtige boerderij in Uden, dus het was al snel duidelijk dat ook daar de bruiloft in eigen tuin zou plaatsvinden.

Alles werd zelf geregeld, van de tent, tot de cateraar, decoratie, stoelen, backdrops, de bar. ALLES. Gelukkig kregen ze de hulp van Nikki de Lang, Weddingplanner.

Het was fantastisch om met Nikki en haar team te mogen samenwerken.

De voorbereidingen van de bruid en bruidegom

De dag begon bij de voorbereidingen van de bruidegom. Lekker relaxed met de hondjes erbij. Nadat ik bij Jojanneke ook de aankleding had gefotografeerd vond de first look plaats. Dat was een spannend moment met zoveel gasten erbij. En even wennen om zo in de belangstelling te staan. Maar het was een prachtig moment waarbij ze elkaar voor het eerst zagen.

Tijd voor de fotoshoot! Deze keer hoefde we niet ver te gaan, want achter hun eigen woonhuis was een prachtig gebied om te fotograferen.

We namen er een uurtje de tijd voor, dus hadden we ruim de tijd om er een gezellige tijd van te maken. Even tijd voor elkaar en weg uit de drukte.

Tijdens de bruidsreportage kwam de gasten langzaam aan binnen en was het tijd voor de ceremonie.

Trouwen in Uden

De tuin was omgetoverd tot een prachtige ceremonie plek. Een witte loper, grote vazen met bloemstukken,  en vooral de vele prachtige bloemen in de backdrop en in de wandelgang maakt het een plaatje om naar te kijken.

Na een volmoding Ja- woord, mooie geloftes en lieve woorden van de Babs, kon er eindelijk geproost worden op het kersverse echtpaar.

Een geldboom, lieve speeches, en vele felicitaties volgden. Er werd heerlijk geborreld in de tuin en de ceremonie plek werd omgetoverd tot een prachtige plek om te dineren. Een BBQ volgde. Ook ik, en het team van de Weddingplanner, mochten lekker aanschuiven om mee te genieten van het heerlijke eten.

Er volgde nog een geweldig feest wat tot in de late uurtjes door ging.

Wauw, wat het was het een fantastische dag!

Bedankt lieve Jasper en Jojanneke dat ik samen met jullie deze mooie dag mocht beleven! Dikke kus voor jullie!!

 

 

Trouwen in Uden in eigen tuin Trouwen in Uden in eigen tuin Trouwen in Uden in eigen tuin Trouwen in Uden in eigen tuin Trouwen in Uden in eigen tuin Elainefotografie, trouwfotograaf Uden Trouwen in Uden in eigen tuin Elainefotografie, trouwfotograaf Uden Trouwen in Uden, Elainefotografie Trouwfotograaf Uden Trouwen in Uden in eigen tuin Bruidsfotograaf Uden, Elainefotografie Trouwen in Uden in eigen tuin Trouwen in Uden in eigen tuin Trouwen in Uden in eigen tuin Bruidsfotograaf Uden, Elainefotografie Trouwen in Uden in eigen tuin Trouwen in Uden in eigen tuin Trouwen in Uden in eigen tuin Bruidsfotograaf Elainefotografie Uden bruidsfotograaf Uden, Elainefotografie Trouwen in Uden in eigen tuin Trouwen in Uden in eigen tuin

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!