Trouwen Kasteel de Wittenburg| Bruidsfotograaf Wassenaar

Wauw! Wat was dit een geweldige bruiloft! Ik kom op veel mooie plekken maar bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar kon ik als fotograaf helemaal los. Wat een prachtige lokatie! De sfeer, het licht in het kasteel, in 1 woord fantastisch! En als je dan ook nog eens een enorm knap en lief bruidspaar hebt dan kan mijn dag niet meer stuk.

Ik begon de dag in Wassenaar bij de voorbereidingen van de bruid. De bruidegom werd juichend onthaald door vrienden, familie en de kids. Daarna gingen we naar Kasteel de Wittenburg waar de verdere dag plaatsvond. Er werd buiten getrouwd want het was prachtig weer.

De bruidsmeisjes strooiden rozenblaadjes, de ringen werden door alle kinderen gebracht en ook de aktes werden met liefde ondertekend door alle kids. Wat kon ik genieten van de liefde die dit bruidspaar voor elkaar heeft.

Van deze bruiloft heb ik een mooie slideshow en blog gemaakt.

Kijken jullie mee?

Bedankt lieve Kim en Robert dat ik op jullie dag aanwezig mocht zijn om de liefde te vieren. Het was geweldig!

 

Elainefotografie, Award winning bruidsfotograaf Wassenaar bruiloft Wassenaar fotograaf trouwfotograaf Wassenaar bruidsfotografie wassenaar bruidsfotograaf Wassenaar Kasteel de Wittenburg wassenaar bruidsfotografie Kinderen op je bruiloft, Elainefotografie Werkwijze bruidsfotografie

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!