Bruidsfotografie Residence Rhenen | Bruidsfotografie Ede

Het is alweer een tijdje geleden dat Patty en Davy elkaar het JA-woord gaven in de prachtige kerk in Dreumel. Daar zagen zei elkaar voor het eerst nadat Patty werd weggegeven door haar vader. Het was een hele mooie kerkdienst met veel zang en bijzondere toespraken.

Ik vind het altijd geweldig om te mogen fotograferen in een kerk tijdens een bruiloft. De sfeer, het warme licht, de Mariakapel, mooie zang, het aansteken van de kaarsen, etc.  Stuk voor stuk bijzondere momenten!

Meestal vind de ‘first look’ plaats bij het bruidspaar thuis of op een mooie buitenlocatie. Maar deze keer zagen ze elkaar voor het eerst in de kerk. Erg mooi om de reactie van de bruidegom te zien, toen hij de bruid voor het eerst zag! Ze was adembenemend!

Na de kerkdienst was het tijd voor de fotoreportage. Vanuit Dreumel reden we de donkere wolken tegemoet richting Rhenen. De Jimmy Choo’s werden verruild voor regenlaarzen en de paraplu’s kwamen tevoorschijn. We kregen flinke regenbuien over ons heen. Niet alleen de regen werd getrotseerd, ook de koeienflatsen die overal in dit natuurgebied lagen. Dit alles voor de perfecte foto.

Helaas bleef het weer zo slecht en werd de dag binnen bij Residence Rhenen verder voortgezet. Onder het genot van een glas champagne en de fantastische sfeer door de openhaard en sfeerlichten werd de taart aangesneden en werd er geproost op het bruidspaar.

Natuurlijk kon een heerlijk diner en de feestavond niet ontbreken. Het werd een knallend feest! Na de openingsdans en een aantal sfeerbeelden was het voor mij tijd om richting huis te gaan.

Lieve Patty en Davy. Ik wens jullie een hele fijne toekomst samen met al het geluk van de wereld! Ik vond het fantastisch dat ik op jullie trouwdag aanwezig mocht zijn!

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!