TOP-10 Beste trouwfotograaf van Nederland

TOP-10 Beste trouwfotograaf van Nederland

 

Zo trots!! ! De laatste ronde van de Masters of Dutch Wedding Photography heb ik wederom een Award in ontvangst mogen nemen.

En daarmee sta ik in de TOP-10 van beste trouwfotografen van de Benelux op de 4e plek!

Wat een eer en wat ben ik enorm trots op mezelf!

Mijn doel voor dit jaar was om 1 Award te gaan winnen bij de Masters of Dutch Wedding Photography en nu heb ik er dit jaar 7 gewonnen!

Wat uiteindelijk een gedeelde 4e plek oplevert bij de TOP-10!

De “Masters of Wedding Photography” is de belangrijkste wedstrijd voor bruidsfotografie in de Benelux. 4x Per jaar kunnen fotografen hun foto’s insturen, waarbij aan het eind van het jaar bekeken wordt welke fotografen over het hele jaar het beste gepresteerd hebben. Ter vergelijking met andere fotowedstrijden gaat het hier dus niet om het winnen met 1 foto, maar wie er de meeste awards wint gedurende het hele jaar.

 

Over het gehele jaar hebben ruim 450 gespecialiseerde trouwfotografen meer dan 7000 foto’s ingestuurd die beoordeeld zijn door een onafhankelijke internationale jury, bestaande uit de beste trouwfotografen van over de hele wereld.

Je kunt je voorstellen dat ik echt enorm trots ben op mezelf dat de internationale jury o.a. mijn foto’s verkoos tot beste of meeste unieke foto.

Ik had nooit verwacht dat mijn foto’s tussen de grote namen van de Nederlandse trouwbranche zouden staan.

Binnenkort worden alle gewonnen foto’s in een expositie gepubliceerd in België. Super gaaf dat een aantal van mijn foto’s daar waarschijnlijk bij hangen.

In deze blog de gewonnen foto’s van dit jaar.

 

 

TOP-10 Beste trouwfotograaf van Nederland TOP-10 Beste trouwfotograaf van Nederland Top-10 Beste trouwfotograaf van Nederland TOP-10 Beste trouwfotograaf van Nederland Trouwfotograaf Utrecht, Elainefotografie Masters of Dutch Wedding Photography Top-10 Beste trouwfotograaf van Nederland

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!