Trouwen bij de Woeste Hoeve Beekbergen

 

 

Trouwen bij de Woeste Hoeve Beekbergen

 

Vandaag was het de dag dat Bertine en Daan gingen Trouwen bij de Woeste Hoeve Beekbergen.

Een prachtige locatie bij de Veluwe.

Het was een echte herfstdag. Regen en zon wisselenden elkaar af, maar gelukkig hadden ze een trouwlocatie waar het het binnen fantastisch mooi was!

De ceremonie zaal was prachtig versierd met bloemen, klimop, kaarsen en sfeervolle kandelaars.

De dag begon bij de aankleding van de bruid bij hun thuis. De bruid was zich aan het voorbereiden op de slaapkamer en de bruidegom had de beneden verdieping tot zijn beschikking.

De kindjes hielpen zowel papa als mama mee met de voorbereidingen. Bij papa hielpen ze mee tijdens het aandoen van zijn trouwpak. Zelfs zijn veters werden voor hem gestrikt.

 

Trouwen in de Herfst

 

Na de eerste ontmoeting in de tuin volgde er een flinke regenbui.

Daardoor konden we geen foto’s buiten maken. Maar gelukkig klaarde het in de middag weer een beetje op en hebben we toch nog een mooie bruidsreportage kunnen maken op het veld bij de bomen die de mooiste herfstkleuren hadden.

Tijdens de borrel werd en nog een bezoek gebracht van een goochelaar die zijn trucs kwam laten zien bij de gasten. Hilarisch!!

Daarna volgende voor het bruidspaar nog een diner en een knallend feest maar daar ben ik helaas niet meer bijgewerkt.

 

Kijken jullie mee naar een kleine preview van deze mooie dag.

Trouwenfotograaf de Woeste Hoeve, Elainefotografie Voorbereidingen bruid, Elainefotografie Trouwen bij de Woeste Hoeve Beekbergen Trouwen bij de Woeste Hoeve Beekbergen Trouwen bij de Woeste Hoeve Beekbergen Trouwen bij de Woeste Hoeve Beekbergen Trouwen bij de Woeste Hoeve Beekbergen Trouwen de Woeste Hoeve Beekbergen, Elainefotografie Trouwen bij de Woeste Hoeve Beekbergen, Elainefotografie Trouwfotograaf Arnhem, Elainefotografie trouwfotograaf Beekbergen, Elainefotografie Trouwfotograaf Beeksebergen, Elainefotografie Trouwen bij de Woeste Hoeve Beekbergen

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!