Trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw

Trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw

 

  

 

Michel en Frederieke had ik al eerder ontmoet.

Een paar jaar geleden trouwde de zus van Frederieke en daarbij was ik de fotograaf op hun bruiloft.

Vandaag mocht ik weer een huwelijk vastleggen binnen deze lieve familie. En wat voor een! Ze trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw in Bronkhorst.

 

Bruidsreportage tussen dure auto’s

Maart roert zijn staart roepen ze wel eens, dat is gebleken op deze dag!

Van zon, bewolking tot stortregen, we hebben alles voorbij zien komen.

De dag begon met de voorbereidingen bij de Bruidegom thuis. Vanuit Apeldoorn ging ik weer richting Zevenaar om daar de voorbereidingen van de bruid vast te leggen.

Het was geweldig leuk om de familie weer terug te zien na de vorige bruiloft. En wat werd ik welkom geheten!

Na de voorbereidingen was het tijd voor de first look. Na een ochtend flink te hebben geregend begon eindelijk de zon te schijnen. We besloten meteen om de first look buiten te laten plaatsvinden.

Na de firstlook gingen we naar Gallery Aaldering in Brummen. Een exclusieve zaak met dure auto’s.

Omdat het buiten zo drassig was en er regelmatig flinke buien overkwamen besloten we om de foto’s daar te maken. Een super toffe plek waar we mooie creatieve foto’s konden maken.

 

Regen op je bruiloft

Het bruidspaar ging Trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw in Bronkhorst.

Toen het bruidspaar kwam aanrijden, en iedereen buiten het bruidspaar stond op te wachten, begon het te stort regenen.

Wat zal ik doen? Begon ik te denken. Ga ik onder een paraplu staan en bescherm ik mijn apparatuur tegen de regen en blijf ik droog of ga ik ervoor.

Ik ging voor het laatste.

In de stortregen stond ik het bruidspaar op te wachten. Je kon me uitwringen, drijfnat was ik. Maar… ik had wel fantastische foto’s kunnen maken die echt de dag weergeven zoals hij was.

En het bruidspaar? Die genoten van het moment ook al kwam de regen met bakken uit de hemel vallen.

 

Trouwen in een kapel

De ceremonie vond plaats in het koppeltje bij Herberg de Gouden Leeuw in Bronkhorst. Niemand minder dan Dirk Zeelenberg leidde de ceremonie.

Dat ging gepaard met veel humor en gezelligheid.

Tijdens de ceremonie was de zon aan het schijnen maar toen de ceremonie was afgelopen en alle gasten weer terug moesten naar de plek voor de borrel, begin het werderom hard te regenen.

Die middag wisselen regen en zon elkaar af en hebben we toch nog een paar mooie foto’s buiten kunnen maken.

Wat was het een geweldige dag geweest!

 

Bedankt lieve Michel en Frederieke dat ik op deze bijzondere dag aanwezig mocht zijn!

 

 

Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie trouwreportage Auto's Gallery Aaldering, Elainefotografie Trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw Trouwfotograaf Utrecht, Elainefotografie Trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw, Elainefotografie Trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw Trouwfotograaf Arnhem, Elainefotografie Trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw Trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw Trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw Trouwfotograaf Arnhem, Elainefotografie Trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw Trouwen in Bronckhorst, Elainefotografie Groepsfoto's op je bruiloft, Elainefotografie Trouwen in Bronckhorst, Elainefotografie Trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw, Bronckhorst Trouwen bij Herberg de Gouden Leeuw

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!