Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen

Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen

Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen Trouwen in de Herfst, Elainefotografie

 

Het was een prachtige dag voor een echte Herfstbruiloft bij Kasteel Spelderholt.

De zon scheen, en de natuur was echt prachtig met allemaal mooie herfstkleuren.

En wat een geluk dat Wouter en Linda uitgerekend vandaag elkaar het JA-woord mochten geven.

We begonnen de dag met de voorbereidingen bij de bruid en bruidegom.

De bruid werd opgemaakt in het kasteel en de bruidegom mocht naar de prachtige bruidssuite voor de voorbereidingen. Samen met zijn ouders en broer werden de voorbereidingen getroffen. En wat was het weer een gezellige bende toen You-tube erbij werd gehaald voor de instructies hoe een stropdas om te doen. Op een bruiloft komen we het regelmatig tegen dat een bruidegom helemaal niet weet hoe een stropdas om moet. En dat levert vaak de leukste momenten op met instructie video’s of vrienden die helpen met het omdoen van de das. Daarom adviseer ik ook altijd om niet alleen de aankleding te doen, maar met dierbaren om je heen. Die dus ook kunnen helpen!

Trouwen in de herfst is fantastisch met het zachte licht en de mooiste herfstkleuren.

Na de eerste ontmoeting die plaatsvond voor bij het kasteel gingen we de natuur in voor de bruidsreportage.

Het was prachtig met alle mooie herfstkleuren. In de herfst is het licht heel mooi zacht waardoor je mooie dromerige beelden kan creƫren, en de herfstkleuren maken het plaatje helemaal af. Iedere fotograaf wordt blij van deze mooie kleuren in de natuur.

Na de ceremonie zou de borrel eigenlijk plaatsen in een binnenruimte, maar omdat het weer zo mooi was, hebben ze toch besloten om buiten de taart aan te snijden en verder te feesten. Wat een goede keuze, wat de zon scheen en het was echt heerlijk buiten.

Natuurlijk werden er ook nog wat leuke, gekke groepsfoto’s gemaakt voordat het voor mij weer tijd was om naar huis te gaan.

Het was een geweldige dag. Hopelijk volgend jaar weer zoveel mooie herfstbruiloften!

Kijk je mee naar een kleine preview!

Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen Trouwen in de herfst Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen Herfstbruiloft door Elainefotografie Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen Trouwen bij Kasteel Spelderholt Beekbergen Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwfotograaf Arnhem Elainefotografie Proosten op bruiloft, Elainefotografie Trouwfotograaf Arnhem trouwen in de herfst, elainefotografie Trouwen in de Herfst, Elainefotografie Trouwringen Elainefotografie

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!