Trouwen bij Landgoed Klarenbeek

Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Kinderen op je bruiloft, Elainefotografie Trouwen bij Landgoed Klarenbeek

Trouwen bij Landgoed Klarenbeek

Toen ik het terrein op kwam gereden bij Landgoed Klarenbeek was het voor mij even zoeken waar de bruiloft plaats zou vinden. Tot dat ik de locatie zag.

Wat een prachtig landgoed! Een intiem kapelletje om in te trouwen, een fantastische tuin om foto’s te maken voor de bruidsreportage en een heerlijk tuin waar de borrel kan plaatsvinden en het diner.

 

De aankleding van bruid en bruidegom is een must om vast te leggen door een fotograaf.

De ochtend begon met de voorbereidingen bij de bruid. Een relaxte ochtend waarbij soms de kindjes even een kijkje kwamen nemen bij moeders. Een ochtend waarbij de zussen cadeautjes kregen en er volop werd gelachen.

De aankleding gebeurde in een prachtige bruidssuite, dus een mooi decor voor prachtige foto’s!

Bij de aankleding van de bruidegom waren de 2 zoons aanwezig, die papa hielpen om hem klaar te maken voor de grote dag.

 

Trouwen in het kapelletje van Landgoed Klarenbeek

Na de ontmoeting volgde vrij snel de ceremonie in de kapel. De bruid werd weggegeven door haar vader en ver volgde een prachtige ceremonie en werden er mooie geloften tegen elkaar uitgesproken.

Na de ceremonie was het tijd voor de taart en het proosten. En vrij snel daarna werd de cocktail bar geopend. Er werd volop genoten van meest heerlijke cocktails. Tijdens mijn werk drink ik natuurlijk geen druppel alcohol, maar de zelfgemaakte Limoncello van deze locatie moest toch even worden geproefd. En dat resulteerde in een grote fles Limoncello die ’s avonds met mij mee naar huis ging.

Na een gezellig diner in de buitentuin was het tijd voor het feest en daar eindigde dan ook mijn dag.

Leonie en Martijn, bedankt dat ik bij deze fantastische dag aanwezig mocht zijn! Geniet van de liefde, jullie kids en van elkaar!

 

Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Bruidsfotograaf Klarenbeek- Trouwen Klarenbeek Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Trouwen met kinderen, Elainefotografie trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwen bij Landgoed Klarenbeek trouwfotograaf Arnhem, Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Bruiloft Landgoed Klarenbeek Kinderen op je bruiloft, Elainefotografie Kinderen op je bruiloft, Elainefotografie Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Trouwen bij Landgoed Klarenbeek Kinderen op je bruiloft Trouwfotograaf Landgoed Klarenbeek, Elainefotografie

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!