Trouwen bij Tuinen van Appeltern /Marc & Nischa

Trouwen bij Tuinen van Appeltern /Marc & Nischa

Ook voor Marc en Nischa waren het spannende tijden geweest of hun bruiloft door alle corona maatregelen door kon gaan.

Maar gelukkig was het eindelijk dan zover. Ze gingen trouwen!

Vaak vind de first look, de eerste ontmoeting tussen het bruidspaar, plaats bij de voordeur of komt een bruidje van de trap gelopen. Maar hoe tof is het om een mooie buitenlocatie uit te zoeken en daar de first look te doen!

Na de aankleding reden we naar de tuinen van Appeltern waar ze elkaar voor de eerste keer zagen. Dat was zo’n bijzonder moment!

Aansluitend gingen we in dit prachtige park de foto’s maken. Meer als 200 aangelegde tuinen kun je hier bekijken, dus ook genoeg mooie plekjes te vinden voor de fotoreportage!

Voor de ceremonie hadden ze een andere plek uitgezocht. De Mariakapel in Bergharen.

Wat een fantastische plek voor de ceremonie! Niet alleen het bruidspaar vereeuwigde de liefde met elkaar. Ook hun dochter wilde even vertellen hoe verliefd ze was op haar vriendje, te schattig!!

Na de ceremonie werd er nog heerlijk geborreld en volgde er een fantastische BBQ. Het was een geweldige bruiloft!

 

Fotograaf Nijmegen, trouwen tuinen van Appeltern Trouwen bij de Tuinen van Appeltern, Elainefotografie Trouwen bij de Tuinen van Appeltern Werkwijze bruidsfotografie Trouwen bij de Tuinen van Appeltern Trouwen bij de Tuinen van Appeltern, Elainefotografie Trouwen bij Tuinen van Appeltern, Elainefotografie Trouwen bij Tuinen van Appeltern, Elainefotografie Trouwen bij Tuinen van Appeltern, Elainefotografie Trouwen bij Tuinen van Appeltern, Elainefotografie Trouwen bij Tuinen van Appeltern fotograaf Kapelberg Bergharen Fotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwen bij Tuinen van Appeltern, Elainefotografie Trouwen bij Tuinen van Appeltern, Elainefotografie Trouwen bij Tuinen van Appeltern, Elainefotografie Trouwen bij de Tuinen van Appeltern Trouwen bij Tuinen van Appeltern, Elainefotografie Trouwen bij Tuinen van Appeltern, Elainefotografie Trouwen bij Tuinen van Appeltern /Marc & Nischa Trouwen bij Tuinen van Appeltern /Marc & Nischa Trouwen bij Tuinen van Appeltern /Marc & Nischa

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!