Trouwen in De Kas, Winssen| Bastiaan & Marlou

Trouwen in De Kas, Winssen

Afgelopen maand mocht ik de prachtige bruiloft vastleggen van Bastiaan & Marlou.

Een geweldig lief stel waar ik enorm bewondering voor heb.

Bastiaan is slechtziend maar straalde toen hij zijn bruid voor het eerst ontmoette. Dat vond ik zo ontroerend en bijzonder om te zien!

 

De dag begon bij Manna in Nijmegen waar de voorbereidingen voor de grote dag waren begonnen. Geweldig dat ze aan het einde van de voorbereidingen bij elkaar in de kamer samen voor de finishing touch.

Bastiaan kan het toch niet zien van een afstand dus we kunnen makkelijk in 1 kamer zijn tegelijk:) Wat een humor, wat een liefde en gezelligheid deze ochtend!

Ma de voorbereidingen volgde de First look bij de prachtige lokatie; In De Kas, Winssen.

Absoluut 1 van mijn favoriete locaties om als bruidsfotograaf te komen. Alles is altijd tot in de puntjes perfect geregeld en prachtig mooi gestyled. En het eten is echt waanzinnig!

De dag was fantastisch met vele mooie speeches en gezellige mensen.

Bedankt lieve Marlou en Bastiaan dat ik op jullie bruiloft aanwezig mocht zijn!

 

 

 

 

Trouwen In De Kas, Winssen, Elainefotografie Trouwen In De Kas, Winssen, Elainefotografie Trouwen In De Kas, Winssen Trouwen In De Kas, Winssen Trouwen In De Kas, Winssen, Elainefotografie Trouwen In De Kas, Winssen Trouwen In De Kas, Winssen Trouwen In De Kas, Winssen Trouwen In De Kas, Winssen, Elainefotografie Trouwen In De Kas, Winssen Trouwen In De Kas, Winssen, Elainefotografie Trouwen In De Kas, Winssen, Elainefotografie Trouwen In De Kas, Winssen, Elainefotografie Trouwen In De Kas, Winssen Trouwen In De Kas, Winssen, Elainefotografie Trouwen In De Kas, Winssen Trouwen In De Kas, Winssen trouwfotograaf nijmegen, Elainefotografie trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwen In De Kas, Winssen, Elainefotografie Trouwen In De Kas, Winssen Trouwen In De Kas, Winssen Trouwen In De Kas, Winssen, Elainefotografie

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!