Award Winning bruidsfotograaf | Masters of Dutch Wedding Photography | Trouwfotograaf Nijmegen

Award winning bruidsfotograaf| Trouwfotograaf Nijmegen

 

Vorige maand kreeg ik het allerleukste nieuws wat ik me maar kon wensen! Midden in mijn zwangerschaps verlof kreeg ik het fantastische nieuws te horen dat 2 van mijn foto’s een Award hadden gewonnen bij de Masters of Dutch Wedding Photography!

De Masters of Dutch Wedding Photography is een belangrijke fotografie wedstrijd voor bruidsfotografen in Nederland en België.

Een professionele Internationale jury beoordeeld ieder kwartaal alle ingezonden foto’s en alleen de beste foto’s ontvangen een Award.

Hoe blij kun je zijn, want niet 1 maar 2 foto’s hebben een wel begeerde Award gekregen!

Dit is voor mij echt een kroon op mijn werk en een stukje erkenning.

Een van de foto’s is gemaakt op de bruiloft van Indra en Maarten tijdens de Getting Ready bij de bruid. Het bruidsmeisje keek enorm uit naar haar taak om bruidsmeisje te zijn. Ze was aandachtig haar mooie schoentjes aan het bekijken toen ik deze foto nam.

De tweede foto is genomen op de bruiloft van Joyce en Ton. Zij trouwden in de kerk. Tijdens de plechtigheid gaf hun dochter een kus aan haar nichtje. Een geweldig moment, zomaar uit het niets.

Waar ik ook enorm trots op ben is dat ik zo enorm gegroeid ben dit jaar als bruidsfotograaf. Vorig jaar fotografeerde ik nog op een heel andere manier. Ik richtte me met name op de styling en ik poseerde het bruidspaar.

Nu fotografeer ik op een journalistieke manier. Ofwel ik probeer de ECHTE momenten vast te leggen, de ECHTE emoties en niets is geposeerd. Ik probeer met mijn foto’s een verhaal te vertellen zodat de foto’s over tientallen jaren alsnog een verhaal vertellen over deze bijzondere huwelijksdag.

En dat is nou het mooie aan bruidsfotograaf zijn, echte, pure momenten vastleggen!

I LOVE MY JOB, I LOVE MY AWARDS!! ?

Award winning bruidsfotograaf Nijmegen, Elainefotografie award winning bruidsfotograaf Nijmegen, Elainefotografie

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!