Trouwfotograaf Kasteel Doornenburg

Trouwfotograaf Kasteel Doornenburg

Trouwfotograaf Elainefotografie Nijmegen Bruidsfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Bruidsfotograaf Nijmegen, Elainefotografie

 

Het is alweer even geleden dat ik deze fijne bruiloft mocht fotograferen.

Jordy en Rianda trouwden bij Kasteel Doornenburg, een prachtig middeleeuws kasteel gelegen tussen de steden Nijmegen en Arnhem.

De dag begon met de voorbereidingen van de bruid en de bruidegom.

Wat was het een heerlijk ochtend. De bruidegom had de taak om de jongens aan te kleden en wat bracht dat een gezelligheid met zich mee!

En heb je de kleertjes gezien! Gewoon te lief!!

Na de voorbereidingen kwam de bruidegom samen met de kindjes aangereden op zijn bakfiets om zijn bruid op te gaan halen.

Er volgende een prachtige firstlook op de binnenplaats van het kasteel.

Deze dag mocht ik samen werken met Floor van Summum wedding. Ik vind het altijd erg leuk als ik hoor dat ik weer met Floor mag samenwerken. En waarom? Dan weet ik dat alles tot in de puntjes perfect is geregeld. Dit omdat ze vaak de styling en het ceremoniemeesterschap op zich neemt.

Na de ceremonie in het prachtige kappelletje was het tijd om naar de champagne toren te gaan. Daar stond ook een overheerlijke sweet-table op het bruidspaar en de gasten te wachten. Ben je op zoek naar een lekkere taart of een sweet-table, kijk dan vooral even op de site van trymypie!

Tijdens het diner begon het flink te regenen, maar gelukkig klaarde het weer toch nog een beetje op waardoor we de dag afsloten met nog een aantal foto’s rondom het kasteel.

Lieve Jordy en Rianda. Bedankt dat ik op deze mooie dag erbij mocht zijn als trouwfotograaf! Ik heb enorm genoten van deze bijzondere dag!

Trouwen met kinderen, Elainefotografie Trouwen met kinderen, Elainefotografie Trouwfotograaf Kasteel Doornenburg Trouwen met kinderen, Elainefotografie Trouwfotograaf Elainefotografie Nijmegen Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwfotograaf Elainefotografie, Wijchen Bruidsfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Bruidsfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwfotograaf Kasteel Doornenburg trouwfotograaf Utrecht, Elainefotografie Trouwfotograaf Kasteel Doornenburg Trouwfotograaf Kasteel Doornenburg Trouwfotograaf Kasteel Doornenburg Trouwfotograaf Kasteel Doornenburg Trouwfotograaf Kasteel Doornenburg Trouwfotograaf Kasteel Doornenburg

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!