Trouwfotograaf Nijmegen| Trouwen De tuinen van Appeltern

Trouwfotograaf Nijmegen| De tuinen van Appeltern

 

Met Kitty en Roderick heb ik toch wel een heel bijzondere band opgebouwd dit jaar.

Ze zouden in Mei van dit jaar gaan trouwen, maar omdat Covid-19 daar ineens was moesten ze helaas hun bruiloft gaan verzetten.

Toen ze een nieuwe datum hadden gekozen bleek dat twee weken voor de bruiloft de maatregelen door Corona weer waren aangescherpt. Ze zouden bij hun thuis in de tuin gaan trouwen, maar omdat er maar een aantal mensen thuis ontvangen mochten worden, was dit wederom niet mogelijk.

Ze stonden even op het punt om de bruiloft helemaal te cancellen, maar toch gingen ze last-minute nog op zoek naar een trouwlocatie waar ze dus wel gasten mochten ontvangen.

Gelukkig was alles gelukt en konden ze trouwen in Appeltern. Ze trouwden in een kas in de ‘tuinen van Appeltern‘. Het was voor mij de eerste keer dat ik op deze locatie was, maar wauw!! Wat een toffe plek!! En wat hadden ze een geluk met het weer! De zon scheen de hele dag!

De ceremonie was in 1 woord GEWELDIG! De zelfstandige trouwambtenaar BabsCon maakte er een feestje van inclusief champagne en cocktails.

Kortom, het was een geweldige dag!!

 

Trouwfotograaf & Zwangerschapsfotografie, Elainefotografie Trouwen Wijchen, Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen| De tuinen van Appeltern Trouwfotograaf Nijmegen| De tuinen van Appeltern Trouwfotograaf Nijmegen| Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen| De tuinen van Appeltern Trouwen de Tuinen van Appeltern Bruidsfotograaf Wijchen, Elainefotografie Trouwen De tuinen van Appeltern |Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen| De tuinen van Appeltern Bruidsfotograaf Wijchen, Elainefotografie Bruidsfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwen fotograaf Wijchen Elainefotografie

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!