Trouwfotograaf Wageningen & Ede |Annelot & Ronald

Trouwfotograaf Wageningen & Ede

Wauw! Wat was dit een geweldig mooie bruiloft!

Een bruiloft met echt alles erop en eraan. De voorbereidingen, een kerkelijke inzegening, een prachtige zonsondergang, dansende opa’s en een knallend feest.

Toen de bruiloft voorbij was kon ik niet wachten om te beginnen met het editten van deze bruiloft, gewoon omdat ik te nieuwsgierig was naar het resultaat.

Mijn dag begon in alle vroegte in Wageningen bij de bruid. Mijn collega Isabelle begon met fotograferen bij de aankleding van de bruidegom. Daarna troffen we elkaar bij de eerste ontmoeting. Tijdens de bruidsreportage konden we ons geluk niet op. Mooie herfstkleuren en een heerlijk zonnetje. Deze combinatie zorgde voor prachtige foto’s!

Na de ceremonie bij het Schip van Blauuw in Wageningen volgende er een kerkelijke inzegening. Wat wordt ik altijd enorm blij als er kinderen bij de ceremonie aanwezig zijn. Zo ongedwongen, spontaan en zo zichzelf! Lekker ongegeneerd water drinken uit de fles, lekker in de neusjes pulken, niet stil kunnen zitten of kattenkwaad uithalen tijdens de mis. Daar kan ik als fotograaf heel erg van genieten. Wat een lieverds waren het!!

Na de mis was het tijd voor het diner bij het altijd geweldige ‘Moeke” in Rhenen. Er was een prachtige zonsondergang en dat was het moment om het bruidspaar nog even te roepen voor een foto aan het water.

Daarna werd mijn dag dansend afgesloten op de dansvloer.

Kijk mee naar een preview van deze mooie herfst bruiloft.

 

 

Trouwfotograaf Wageningen & Ede Trouwfotograaf Wageningen & Ede Trouwfotograaf Wageningen & Ede

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!