Uitreiking Masters of Wedding Photography.

30 Maart was de prijs uitreiking van de Masters of Wedding Photography in Knokke-Heist in Belgiƫ.

Het werd gecombineerd met de opening van de expositie van de Masters. Meer dan 100 foto’s die de afgelopen jaren zijn bekroond met een Award werden tentoongesteld.

Toen we Knokke binnen reden met de auto zagen we overal langs de weg al grote billboards hangen met daarop de posters voor deze tentoonstelling.

Het wordt toch niet zo groots aangepakt dacht ik even? Maar dat werd het wel degelijk.

Samen met mijn vriend kwam ik aan en er stonden al een aantal collega’s te wachten. Het was zo leuk om iedereen weer te zien en te spreken, vooral ook omdat ik een aantal collega’s dezelfde week al had ontmoet op een conferentie van Fearless in Aachen.

Bij binnenkomst zagen we tientallen mooie foto’s hangen. Allemaal foto’s die een Master Award hebben gewonnen in de afgelopen 5 jaar.

Een aantal foto’s werd heel groot afgebeeld in de expositie ruimte, geweldig om te zien!

De expositie werd geopend met de uitreiking van de Master Awards. De TOP-10 van beste bruidsfotografen van de Benelux van 2018.

Ik had het nooit verwacht en durven dromen, maar ik was ook in de TOP-10 beland op een gedeelde 4e plek.

Jeetje, wat was ik trots toen ik het podium op werd geroepen om mijn Award in ontvangst te nemen. Super trots dat ik hier mocht staan tussen alle grote namen.

Ik heb er kei hard voor gewerkt, en dat is nu beloond met een prachtige Award die een heel mooi plekje heeft gekregen in mijn fotostudio.

Hieronder een aantal foto’s om een indruk te krijgen van deze avond.

 

 

award winning bruidsfotograaf award winning fotograaf Masters of wedding photography Award Masters of wedding photography

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!