Cakesmash fotograaf Nijmegen

Cakesmash fotograaf Nijmegen

 

 Cakesmash shoot Nijmegen Cakesmash fotografie bij Elainefotografie

Wat blijven de Cakesmash fotoshoots toch altijd leuk om te doen! Als cakesmash fotograaf in Nijmegen kan ik blijven genieten van deze fotoshoots.

Deze keer mocht ik dit lieve vrolijke meisje op de foto zetten. Ze had zoveel plezier tijdens de fotoshoot!

We begonnen de shoot met een leuke babysessie. We maken dan mooie foto’s van het kindje zonder de feestelijke opzetting. Jullie mogen dan een keuze maken welke kleur achtergrond je graag wilt gebruiken.

Daarna was het tijd voor de Cakesmash. Er werd gekozen voor het thema roze met goud. Als klant mag je zelf bepalen welke kleuren je het liefste terug wilt zien in de opstelling van de shoot. Ook de taart wordt natuurlijk aangepast aan de gekozen kleuren.

Na de Cakesmash gingen we vrolijk nog even door met de badsessie. Tijdens het spartelen in het bad worden de kindjes niet alleen weer lekker schoon, ze vinden het vaak ook geweldig! Heerlijk warm water in een minibadje. Wat wil je nou nog meer:)

Kijk je mee naar een preview van deze shoot?

badsessie Cakesmash fotoshoot Cakesmash fotografie bij Elainefotografie Cakesmash fotograaf Nijmegen Cakesmash fotografie Arnhem Elainefotografie Cakesmash fotografie Nijmegen Cakesmash fotografie Nijmegen Cakesmash shoot Nijmegen, Elainefotografie Cakesmash fotografie Nijmegen Cakesmash shoot Elainefotografie Nijmegen Cakesmash shoot Nijmegen Cakesmash fotografie Nijmegen Badsessie na cakesmash fotoshoot Nijmegen Elainefotografie cakesmash fotoshoot

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!