Geboortefotografie Uden

Geboorte fotografie Uden | Day in the life

 

Een aantal jaren geleden heb ik Cynthia en Ton leren kennen toen ze mij hadden geboekt als fotograaf op hun bruiloft.

Na een fantastische trouwdag kwam er al snel een kindje. Enorm leuk natuurlijk dat ik werd gevraagd of ik een zwangerschaps reportage wilde maken.

Na de zwangerschaps shoot volgde diverse fotshoots zoals een newbornshoot, Cakesmash en een kerstsessie.

Hoe geweldig is het om zo’n bijzondere band op te bouwen met je klanten! Je leert elkaar echt goed kennen en daarom is het ook extra leuk als je weer een bericht krijgt of je weer een belangrijk moment in hun leven wilt vastleggen.

Ik kreeg het bericht dat ze weer in blijde verwachting waren en of ik bij de geboorte aanwezig wilde zijn om een mooie reportage te maken.

Natuurlijk wilde ik dat!

Ik had de zwangerschaps reportage nog niet eens bewerkt en toen werd ik gebeld of ik meteen naar het ziekenhuis kon komen.

Er stond een datum gepland voor een gentle sectio (keizersnee) maar de weeën waren begonnen. Ton belde me of er een mogelijkheid was om te komen. Want zodra de OK vrij kwam waren zij aan de beurt voor de keizersnee.  Ik wist hoe ontzettend belangrijk het voor hun was dat ik bij de geboorte aanwezig zou zijn. Bij de vorige bevalling was alles hectisch verlopen en ook was het een hele heftige bevalling geweest. Nu wilde ze er iets moois en bijzonders van maken. Ik moest en zou erbij zijn, dus ik belde meteen mijn man of hij met spoed naar huis kon komen om voor de kindjes te zorgen zodat ik kon vertrekken.

Ik stapte mijn auto in op weg naar het Bernhoven ziekenhuis in Uden.

Toen ik aankwam waren ze niet op de kamer en hoorde ik dat ze weg waren voor een ruggenprik.

Toen ze op de kamer terugkwamen kreeg ik te horen dat het helaas al te laat was voor een keizersnee en dat er een natuurlijke bevalling zou gaan plaatsvinden. Ze had al 10 cm ontsluiting alleen waren de vliezen nog niet gebroken.

De omschakeling dat er een natuurlijke bevalling ging plaatsvinden moest nog even worden verwerkt. Heel logisch natuurlijk als je ervan uit bent gegaan dat je een keizersnee gaat krijgen. Maar wat deden ze het goed.

Ton had Cynthia nog niet verteld dat hij mij had gebeld, dus toen ze me zag werd er toch even een traantje weggepinkt. Ze was zo blij dat ik erbij was want dat had ze natuurlijk helemaal niet verwacht.

Toen de vliezen uiteindelijk waren gebroken mocht ze eindelijk beginnen met persen. Na 40 minuten werd en een prachtig en gezond mannetje geboren!

Wat een geluk en wat een rijkdom! En wow, wat was ik trots op Cynthia! Zo knap hoe ze zich erdoor had gesleept!

Het genieten kon beginnen, de spanningen kwamen er uit, en de tranen van verdriet werden omgezet in tranen van geluk.

Na de controle van de artsen kon papa zijn zoon vasthouden en kreeg hij de eerste voeding. Natuurlijk werd het mooie nieuws meteen gedeeld en werd de familie gebeld.

Helaas moest de baby toch nog in de couveuse omdat hij een aantal weken te vroeg werd geboren en het voor de longen beter was om even extra controles te krijgen. Papa ging mee naar de neonatologie en na een tijdje kwam ook Cynthia deze kant op.

Ook grote broer Noud werd door oma gebracht. Hij moest even wennen aan zijn kleine broertje maar na een paar minuutjes werd hij steeds meer geïnteresseerd in zijn kleine broertje en kwamen de eerste lachjes. Wat een grote, trotse broer!

Lieve Vince, wat vond ik het bijzonder om bij jouw geboorte aanwezig te mogen zijn. Wat waren je ouders moedig en sterk! Weet dat je in een gezinnetje komt waar je heel welkom bent en waar heel veel liefde is voor jou en je grote broer. Na een paar weekjes mocht ik je weer ontmoeten tijdens de newbornfotoshoot. Wat ben je een wijs en knap mannetje! x voor jullie!

 

 

 

 

 

Geboortefotografie Bernhoven ziekenhuis Uden Geboortefotografie Uden, Bernhoven ziekenhuis geboortefotograaf Uden Geboortefotografie Arnhem Geboortefotografie Uden beroven ziekenhuis Geboorte fotograaf Nijmegen Geboortefotografie Uden

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!