Geboortefotografie Deventer / Day in the life

Geboortefotografie Deventer

In Maart mocht ik naar het ziekenhuis in Deventer om daar een hele speciale reportage te maken. 5 Jaar geleden ontmoete ik Leonie bij de zwangerschaps gym omdat we beide in verwachting waren.

Nu, jaren later, en in totaal 5 kinderen verder hebben we nog steeds heel bijzonder contact en was het aan mij de eer om mooie foto’s te maken van hun 3e kindje.

Super spannend, maar ook zo bijzonder dat ik bij deze eerste momenten aanwezig mocht zijn om mooie herinneringen te maken!

Het was de bedoeling om de gehele geboorte te fotograferen, maar helaas kregen we van het ziekenhuis geen toestemming om te fotograferen op de operatiekamers.

Dit alles heeft te maken met de strenge eisen op de OK ivm het werken in een steriele omgeving. Wat natuurlijk ook wel weer begrijpelijk is.

Helaas dus geen foto’s van de sectio die plaatsvond maar wel van de eerste ontmoeting tussen de Benthe en haar twee grote broers.

Wat was dit een bijzonder moment!

 

Eindelijk konden ze hun zusje in het echt bewonderen, maar nu het moment er was, was het toch ook wel een beetje spannend:)

Heel afwachtend en even op een afstandje bekeken de twee broers hun kleine zusje. Langzaam aan kwamen ze steeds dichterbij en kwamen de eerste knuffels en kusjes.

Ik krijg altijd kippenvel van deze mooie momenten. Het zijn de echte momenten, die niet in scene worden gezet. De momenten waar je de echte emoties ziet en de spanning en blijdschap kunt voelen als je naar de foto’s kijkt. Hoe bijzonder om de snoetjes van de broertjes te zien, de blik in hun ogen bij het zien van hun zusje. De meest waardevolle momenten als je het mij vraagt.

Wat was dit een bijzondere middag!

 

Lieve Leonie en Elmer,

Bedankt dat ik weer bij zo’n bijzondere moment aanwezig mocht zijn! En dat jullie me in vertrouwen hebben genomen.

Hieronder een kleine preview van de reportage

Geboortefotografie Geboortefotografie Deventer Geboortefotografie Deventer geboortefotografie Deventer

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!