Babyfotografie Tiel | Familiefotograaf Wijchen

Babyfotografie Tiel | Familiefotograaf Wijchen

Deze week ging ik een nieuwe fotoproject uitwerken in mijn fotostudio.

Het is vanaf nu ook mogelijk om een In-Home sessie te plannen.

Ofwel een fotoshoot in mijn fotostudio waarbij de studio is omgetoverd tot een luxe slaapkamer. De kamer is helemaal gestyled met mooie kleden, sierlijke kussens, droogbloemen, tapijten en leuke accessoires. We fotograferen met name op en rond het bed. Deze sessie is enorm leuk om te boeken voor een babyshoot en natuurlijk kunnen mooie foto’s van het complete gezin niet ontbreken.

In de studio heb ik een uitgebreide kleding garderobe voor zowel de moeders als kindjes zodat de kleding perfect op elkaar is afgestemd. Dit geeft een extra mooi resultaat op de foto.

Wil je meer informatie over deze shoot? Vraag dan de brochure aan!

Kijk mee naar een preview van deze leuke gezinsshoot.

lifestyle fotoshoot Nijmegen, Elainefotografie Lifestyle fotografie, Elainefotografie Wijchen Familiefotograaf Wijchen Elainefotografie Fotograaf Wijchen voor lifestyle familiefotografie Fotograaf Wijchen lifestyle familiefotografie, Elainefotografie Fotograaf Wijchen voor lifestyle familiefotografie Fotograaf Nijmegen, Elainefotografie Fotograaf Wijchen lifestyle familiefotografie

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!