Fotoshoot in de sneeuw, Wijchen

Fotoshoot in de sneeuw, Wijchen

Wat hebben we een prachtige week gehad! Vorige week zaterdag begon het flink te sneeuwen wat resulteerde in een prachtig winterwonderland.

Bij iedere fotograaf gaat het dan kriebelen om mooie foto’s te maken in de sneeuw.

Zo ook bij mij! Ik vond het daarom ook extra leuk dat ik dit mooie gezinnetje mocht fotograferen.

Op de vroege zondag ochtend gingen we te voet naar de locatie waar we zouden fotograferen. Een mooi open veld in Wijchen. Ondertussen sneeuwde het goed door.

De kleine meid deed het fantastisch ondanks dat het natuurlijk best fris was buiten. Daarom hadden we ook besloten niet al te lang te fotograferen, zodat het voor iedereen ook leuk bleef in de kou.

Maar hoeveel leuke foto’s kun je maken in zo’n korte tijd!

Kijk mee naar de foto’s van dit mooie, lieve gezinnetje!

Elainefotografie familiefotografie Wijchen in de sneeuw Familieshoot in de sneeuw, Elainefotografie Fotoshoot in de sneeuw, Wijchen. Elainefotografie Fotoshoot in de sneeuw, Wijchen Familie fotograaf Nijmegen Babyshoot Nijmegen, Elainefotografie Fotoshoot in de sneeuw, Wijchen Fotograaf uit Nijmegen, Elainefotografie Fotoshoot in de sneeuw, Wijchen Gezinsshoot Wijchen, Elainefotografie familieshoot Wijchen bij Elainefotografie Fotoshoot in de sneeuw, Wijchen Fotoshoot in de sneeuw, Wijchen Familiefotograaf Elainefotografie Nijmegen Fotoshoot in de sneeuw, Wijchen

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!