Trouwalbums

Ieder album is Uniek

 

Tastbare herinnering

Bij iedere trouwreportage zit standaard een mooi, luxe trouwalbum bijgeleverd. Na de bruiloft wil je een mooie blijvende herinnering aan jullie trouwdag. Wat is er mooier dan een mooi tastbaar album met jullie mooiste foto’s hierin verwerkt! Een album vertelt het verhaal van de mooiste dag van jullie leven. Elainefotografie maakt een prachtig trouwalbum met een selectie van de mooiste trouwfoto’s.  Alle mooie en bijzondere momenten van jullie dag worden weergegeven in het album.

Handgemaakte digitale albums

Alle albums worden met de hand gebonden en zijn van zeer hoge kwaliteit. De albums worden gedrukt op professioneel Fuji DPII papier en op extra dikke fotobladen. Het fotoalbum is lay-flat, wat inhoudt dat de pagina’s naadloos aan elkaar zijn verbonden en de foto’s in elkaar doorlopen.

Jullie mogen zelf een selectie maken van de foto’s die jullie graag in het album terug willen zien. Zodra ik jullie selectie heb ontvangen ga ik aan de slag met de opmaak van jullie trouwalbum. Natuurlijk is het mogelijk om daarna nog wijzigingen door te geven. Pas als jullie het album helemaal naar wens vinden gaat het album naar de drukker.

Materialen

Er zijn diverse materialen en kleuren waar jullie uit kunnen kiezen. Qua materiaal heb je de keuze uit linnen, kunstleder, exclusief leder, Nubuk of Canvas. Ook zijn er tientallen verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Na de bruiloft zullen we zorgvuldig alle mogelijkheden bespreken.

Album Ontwerp

Nadat jullie een selectie hebben gemaakt van jullie favoriete foto’s ga ik beginnen met de opmaak van jullie trouwalbum. De opmaak van het album is rustig en strak. Ik houd van grote foto’s in het album waardoor een foto spreekt en het beste tot zijn recht komt. Er worden niet teveel foto’s op 1 pagina geplaatst waardoor de foto’s het beste tot hun recht komen.

Investering

Een standaard album is 20 x 20 cm en heeft 30 pagina’s (15 spreads), In het album worden ongeveer 40 foto’s van jullie favorieten geplaatst.

Dit luxe album is al te verkrijgen vanaf 325,- Hierbij is de kaft van linnen of kunstleder. Alles is naar wens uit te breiden zoals extra spreads, lederen kaft (of diverse andere materialen), gravering van trouwdatum en namen op het album, etc.

 

Wil je meer informatie over de trouwalbums, neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Jullie dag, voor altijd bij de hand

Album 20 x 20
v.a. €325-

30 pagina’s

+/- 40 foto’s in het album verwerkt

Linnen of kunstleder album

leder of exclusief leder optioneel

Deze!
Album 30 x 30
v.a. €450,-

30 pagina’s

+/- 40 foto’s in het album verwerkt

Linnen of kunstleder album

Leder of exclusief leder optioneel

Deze!
Mijn laatste bruiloften
30 september 2019
Bruiloften

Trouwen Kasteel de Wittenburg| Bruidsfotograaf Wassenaar

Wauw! Wat was dit een geweldige bruiloft! Ik kom op veel mooie plekken...


Lees verder
18 september 2019
Bruiloften

Bruidsfotograaf Nijmegen |Trouwen In de kas, Winssen

Kijk mee naar een kleine preview van de geweldige bruiloft van Pieter en...


Lees verder
18 september 2019
Bruiloften

Weer 2 Awards gewonnen bij Masters of Wedding Photography

Gisteren was de uitslag van de Masters of Wedding Photography wedstrijd en wederom...


Lees verder
1 september 2019
Bruiloften

Trouwen bij De Wolfsberg, Groesbeek| Bruidsfotograaf Nijmegen

Trouwen bij De Wolfsberg, Groesbeek. Vandaag was het een spannende dag voor Maarten &...


Lees verder

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!