Trouwalbums

Ieder album is Uniek

 

Tastbare herinnering

Het verhaal van jullie trouwdag wordt pas echt goed weergegeven in een prachtig album. Daarom zit er bij iedere trouwreportage standaard een luxe trouwalbum inbegrepen. Na de bruiloft wil je een mooie blijvende herinnering aan jullie trouwdag en de dag weer kunnen herbeleven. Wat is er mooier dan een mooi tastbaar album met jullie mooiste foto’s hierin verwerkt! Een album dat het verhaal verteld van de mooiste dag van jullie leven!

 

Handgemaakte Trouwalbums

Alle albums worden met de hand gebonden en zijn van zeer hoge kwaliteit. De albums worden gedrukt op professioneel Fuji DPII papier en op extra dikke fotobladen. Het fotoalbum is lay-flat, wat inhoudt dat de pagina’s naadloos aan elkaar zijn verbonden en de foto’s in elkaar doorlopen. De albums kunnen worden uitgevoerd in verschillende materialen en formaten. Standaard is het album van linnen, maar vanzelfsprekend kan er ook gekozen worden voor een ander materiaal. Denk aan leer, nubuk of hout. Deze omslagen zijn leverbaar in diverse kleuren. Ook kan er gekozen worden om een foto in de cover te laten verwerken of jullie namen te laten drukken, om jullie trouwalbum nog persoonlijker te maken. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor extra pagina’s in jullie album, een groter formaat album, een luxe bewaardoos & ouderalbums. Na de bruiloft zullen we alle mogelijkheden hiervan met elkaar bespreken.

 

Selectie van jullie favoriete foto’s en het ontwerp van jullie trouwalbum.

In jullie trouwalbum moeten natuurlijk de allermooiste foto’s van de dag worden weergegeven. Daarom geef ik jullie de mogelijkheid om zelf een selectie te maken van jullie favoriete foto’s. Daarna zal ik mijn favoriete foto’s nog toevoegen om het verhaal van de dag completer te maken of een pagina vullender te maken.  De opmaak van jullie trouwalbum is rustig en strak. Ik houd van grote foto’s in een album waardoor een foto meer spreekt, en meer tot zijn recht komt. Zodra de opmaak van het album is gemaakt, stuur ik deze per mail naar jullie door. Natuurlijk kunnen er nog wijzigingen worden aangebracht. Ook is het mogelijk om naar mijn studio te komen om samen het album te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken qua materialen en kleuren. Vaak is het makkelijker een keuze te maken als je de mogelijkheden kan zien en kan voelen. Pas als het albumontwerp naar wens is en jullie akkoord geven, gaat het album naar de drukker. Gemiddeld is de levertijd van het album 6 weken.

 

Controle van jullie trouwalbum en levering

Zodra jullie akkoord hebben gegeven voor het ontwerp van het trouwalbum, gaat het album naar de drukker. Gemiddeld is de levertijd 6 weken. Het album wordt voor levering altijd door mij gecheckt of het in orde is. Pas daarna wordt het album bij jullie geleverd.

Wil je meer informatie over de trouwalbums, neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Een album dat het verhaal verteld van de mooiste dag van jullie leven

Album 20 x 20
v.a. €375-

30 pagina’s

+/- 50 foto’s in het album verwerkt

Linnen of kunstleder album

Leder of Nubuk is optioneel

Deze!
Album 30 x 30
v.a. €525,-

30 pagina’s

+/- 50 foto’s in het album verwerkt

Linnen of kunstleder album

Leder of Nubuk is optioneel

Deze!
Mijn laatste bruiloften
15 april 2024
Bruiloften

Trouwfotograaf Echteld, Kasteel Wijenburg

Trouwfotograaf Echteld, Kasteel Wijenburg Vorig jaar leerde ik Tim en Eva kennen...


Lees verder
8 april 2024
Bruiloften

2 Awards gewonnen bij Masters of Wedding Photography

2 Awards gewonnen bij Masters of Wedding Photography in de eerste ronde van...


Lees verder
26 maart 2024
Bruiloften

Trouwen op Kasteel Dussen

Trouwen op Kasteel Dussen     Romantisch Trouwen op Kasteel Dussen, zo kan ik...


Lees verder
14 maart 2024
Bruiloften

Trouwfotograaf Slot Doddendael Ewijk

  Trouwfotograaf Slot Doddendael Ewijk| Alessandro & Kimberley   Als trouwfotograaf kom ik geregeld op...


Lees verder

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!