Werkwijze bruidsfotografie

Werkwijze bruidsfotografie

 

Het eerste contact.

Na ons eerste contact ontvangen jullie per mail een uitgebreide informatie brochure waarin mijn werkwijze bruidsfotografie wordt besproken. Hopelijk zijn jullie na het lezen van deze brochure enthousiast geworden, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen plannen om elkaar beter te leren kennen. Deze vindt plaats in mijn studio in Wijchen of via beeldbellen. Ik ben natuurlijk reuze benieuwd naar wie jullie zijn, hoe jullie elkaar hebben ontmoet en wat jullie wensen en ideeën zijn voor de bruiloft. Ik laat met plezier diverse trouwalbums zien waar jullie in kunnen kijken, zodat jullie een goede indruk krijgen van mijn werk. Ook laat ik prachtige reportages  zien van bruidsparen die jullie voorgingen, zodat je precies weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Hopelijk gaan jullie na het gesprek enthousiast en vol inspiratie weer naar huis.

Ik leg vast wat er gebeurd, niets wordt in scene gezet. Een traan, een lieve blik, een lach, de echte momenten, de sfeer van de dag, alle bijzondere en unieke momenten zullen zorgvuldig worden vastgelegd. Behalve tijdens de fotoshoot, want dan help ik jullie graag om je op je gemak te voelen. Jullie hoeven niet te poseren maar mogen gewoon een heerlijke tijd hebben samen. De liefdevolle en spontane momentjes leg ik vast. Een heerlijk moment voor jullie samen, even weg uit de drukte. Zo belangrijk op een dag die zo voorbij vliegt!  

 

Offerte

Na het gesprek zal ik een passende offerte voor jullie maken. Deze ontvangen jullie binnen 2 dagen per mail. De trouwdatum blijft 2 weken in optie staan. Mochten er in de tussentijd vragen zijn dan mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Ik help jullie graag!

 

Jullie hebben mij geboekt!

Super leuk dat ik jullie trouwfotograaf mag zijn! Zodra jullie te kennen hebben gegeven dat ik jullie trouwfotograaf mag zijn, ontvangen jullie een overeenkomst. Na het tekenen van deze overeenkomst, staat de bruiloft definitief in de agenda genoteerd.

2 weken voor aanvang van de bruiloft zal ik contact met jullie opnemen om een telefonische afspraak te plannen. Tijdens dit gesprek zullen we de dag met elkaar door nemen en alle praktische zaken bespreken. Op deze manier ben ik goed voorbereid voor jullie trouwdag. Het aftellen kan nu echt beginnen!

 

De grote dag!

Het mooiste wat je kunt bereiken tijdens het fotograferen is het vastleggen van een verhaal, jullie verhaal! Hoe bijzonder is het als je naar een foto kijkt en je weer wordt meegenomen naar dat ene moment.

Tijdens de trouwdag leg ik de spontane en onverwachte momenten vast die jullie dag zo bijzonder maken. Ik leg vast wat er gebeurd, niets wordt in scene gezet. Een traan, een lieve blik, een lach, de echte momenten, de sfeer van de dag. Ik ga op zoek naar de bijzondere en unieke momenten die uiteindelijk het verhaal zullen vormen van de dag.

Tijdens de bruidsreportage zal ik jullie wel aansturen indien nodig. Ik help jullie graag om je op je gemak te voelen. En tijdens de shoot zul je zien dat het heel ongedwongen en ontspannen verloopt. Het belangrijkste is dat jullie genieten van elkaar en van het moment. Dan leg ik ondertussen de liefdevolle en spontane momenten vast. Een heerlijk moment voor jullie samen, even weg uit de drukte. Zo belangrijk op een dag die zo voorbijvliegt!

 

De bruiloft is voorbij, maar wij houden nog even contact.

Zodra jullie bruiloft is geweest ga ik aan de slag met het selecteren van de foto’s. Er wordt een selectie gemaakt van de mooiste beelden en deze worden zorgvuldig nabewerkt. Binnen een aantal dagen ontvangen jullie van mij een preview met een aantal foto’s. En natuurlijk mag je deze beelden delen met vrienden en familie!

Na de preview ga ik verder aan de slag met de bewerking van de foto’s. Uiterlijk 8 weken na de bruiloft ontvangen jullie een prachtige slideshow met mijn favoriete foto’s hierin verwerkt. Een heerlijk moment om samen voor te gaan zitten. Geluid aan, flesje wijn erbij, en genieten!

Meteen daarna volgt de gehele fotoreportage. De foto’s worden in een beveiligde online fotogalerij gezet. Deze kun je delen met vrienden & familie zodat ook zij nog even kunnen nagenieten van jullie prachtige dag.

 

Trouwalbum

Natuurlijk mag een prachtig trouwalbum niet ontbreken!

Samen zullen we het album ontwerpen waar natuurlijk jullie favoriete foto’s in zitten verwerkt. We zullen uitgebreid de mogelijkheden bespreken m.b.t. jullie album. Denk aan materiaalkeuze, de grote van het album en of je een tekst op de cover wenst. Pas als jullie tevreden zijn met het resultaat, gaat het album naar de drukker.

Na 6 weken wordt het album afgeleverd en kunnen jullie gaan nagenieten van deze prachtige dag!

 

  

Mijn laatste bruiloften
15 april 2024
Bruiloften

Trouwfotograaf Echteld, Kasteel Wijenburg

Trouwfotograaf Echteld, Kasteel Wijenburg Vorig jaar leerde ik Tim en Eva kennen op een...


Lees verder
8 april 2024
Bruiloften

2 Awards gewonnen bij Masters of Wedding Photography

2 Awards gewonnen bij Masters of Wedding Photography in de eerste ronde van...


Lees verder
26 maart 2024
Bruiloften

Trouwen op Kasteel Dussen

Trouwen op Kasteel Dussen     Romantisch Trouwen op Kasteel Dussen, zo kan ik...


Lees verder
14 maart 2024
Bruiloften

Trouwfotograaf Slot Doddendael Ewijk

  Trouwfotograaf Slot Doddendael Ewijk| Alessandro & Kimberley   Als trouwfotograaf kom ik geregeld op...


Lees verder

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!