Zwangerschapsshoot in fotostudio Nijmegen

Zwangerschapsshoot in fotostudio Nijmegen Elainefotografie zwangerschapsshoot Nijmegen Zwangerschapsshoot in fotostudio Nijmegen

Zwangerschapsshoot in fotostudio Nijmegen

 

Demi is zwanger van haar eerste kindje, en kwam samen met haar moeder naar mijn fotostudio in Wijchen voor een zwangerschapsshoot.

We maakte foto’s in diverse stijlen. We maakte kleurrijke beelden met gekleurde achtergronden en jurken, maar we fotografeerde ook fashion. Super leuk om deze combinatie te maken.

Ik vind zwangerschapsfotografie en de combinatie van fashion, wel heel heel tof om te doen.

In de studio heb ik dan ook diverse body’s en jurken waar je gebruik van mag maken. En ook heb ik diverse accessoires zoals oorbellen waar je gebruik van mag maken tijdens de shoot.

Op deze manier maak ik het voor jullie een stuk makkelijker zodat je niet meer uitgebreid hoeft te gaan winkelen voor aanvang van de shoot.

Kijk je mee naar een serie beelden van deze leuke shoot!

 

 

Zwangerschapsshoot in fotostudio Nijmegen Zwangerschapsshoot in fotostudio Nijmegen Zwangerschapsshoot in fotostudio Nijmegen Zwangerschapsshoot in fotostudio Nijmegen zwangerschapsfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Zwangerschapsfotograaf Utrecht, Elainefotografie Zwangerschapsshoot in fotostudio Nijmegen Zwangerschapsshoot in fotostudio Nijmegen Exclusieve zwangerschapsfotografie Nijmegen, Elainefotografie zwangerschapsshoot Elainefotografie Elainefotografie zwangerschapsshoot Nijmegen Zwangerschapsshoot in fotostudio Nijmegen

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!