Trouwen in de winter bij Slot Doddendael

 

Trouwen in de winter bij Slot Doddendael

Steeds vaker zie je dat bruiloften plaatsvinden in de winter.

Zo ook de bruiloft van Mark en Cindy.

Mark en Cindy hebben 3 kinderen en nu ze wat ouder waren, was eindelijk het moment om met elkaar te gaan trouwen.

Ze hadden ervoor gekozen om te trouwen in de winter bij Slot Doddendael.

Na een heel gezellig kennismaking gesprek in mijn fotostudio in Wijchen, kreeg ik al vrij snel de bevestiging dat ik hun bruiloft mocht gaan vastleggen. Ze zouden gaan trouwen bij Slot Doddendael. Een locatie waar ik als fotograaf heel erg graag kom!

En waarom? Het is een prachtige locatie, alles is altijd goed geregeld, en het is ook nog eens dichtbij huis. Dat is ook wel eens fijn!

 

Voorbereidingen van de bruid bij de trouwlocatie

In de ochtend was ik al aanwezig bij de aankleding van de bruid. Samen met haar dochter waren ze al vroeg in het Slot aanwezig om zich voor te bereiden op de grote dag. Bij zowel Cindy als haar dochter werd haar en make-up verzorgd.  De bruidegom kwam een tijd later met de jongens aan. Daar mocht ik vervolgens ook de voorbereidingen bij vastleggen. Ik vind het altijd zo leuk als er kinderen op een bruiloft zijn. De kindjes vinden het maar al te leuk om mama of papa te helpen bij het aandoen van hun trouwkleding of om te helpen om de schoenen aan te doen.

Na een gezellige ochtend was het tijd voor de first look.

Gelukkig was het droog dus kon dit mooie moment buiten plaatsvinden. Het bruidspaar had ervoor gekozen om de first look te laten plaatsvinden op de brug , samen met alle kinderen.

Wat was dit mooi! En wat was de bruidegom trots op zijn meiden!

 

Bruidsreportage bij de Noordkade in Veghel

Na de firstlook reden we met zijn allen naar Siemei in Veghel. Bij deze grote hal en de industriële omgeving eromheen zou de fotoshoot plaatsvinden.

Omdat buiten alles behoorlijk nat was, had het bruidspaar ervoor gekozen om de fotoshoot binnen te laten plaatsvinden.

Siemei is een leuke locatie voor een fotoshoot omdat industrieel zich afwisselt met veel groen.

Na een gezellige shoot was het tijd de ceremonie. Bloemen van Evelien had alles prachtige gestyled samen met de reddingplanners Marieke en Lies.  En Marien had een prachtige ceremonie voorbereid. Het JA-woord werd door de jongste zoon van het bruidspaar in geslagen met een hamer. Maar zo hard dat iedereen ervan schok. Heerlijk om die reactie te zien op de foto! Natuurlijk mocht hun dochter de ringen komen brengen. Wat een eervolle taak!

Na een prachtige ceremonie werden er heerlijke Limburgse vlaaien aangesneden en was het tijd voor felicitaties en een drankje.

Ondertussen waren de weddingplanners druk bezig met de voorbereidingen van het diner.

 

Speeches en lieve woorden tijdens het diner

Tijdens het diner werd er veel gelachen, maar ook werd er af en toe een traantje weggeveegd. Mooie anekdotes en lieve woorden vulden de avond.

En de kindjes? Die vermaakte zich prima met spelletjes, kleurplaten en leesboekjes tijdens het diner.

Er volgde nog een knallend feest en daarna was het voor mij tijd om weer richtig huis te gaan.

Lieve Cindy en Mark, wat was het een feest! Ik heb enorm genoten van deze mooie dag! Dank je wel dat ik erbij mocht zijn!

Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael trouwen met kinderen, elainefotografie Elainefotografie, fotograaf nijmegen trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwfotograaf Nijmegen, Elainefotografie Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael trouwen bij Siemei, Koekbouw Veghel Trouwen bij Siemei Koekbouw Veghel Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwefotograaf Nijmegen, Elainefotografie Fotograaf Wijchen, Elainefotografie Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael Trouwen in de winter bij Slot Doddendael

Elainefotografie

Rietdekker 45
6603 JV Wijchen

info@elainefotografie.nl

KVK 57711488
BTW. NL164141297B01
Privacy verklaring

 

Ben je op zoek naar een fotograaf welke creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Elaine fotografie op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!